2777
2789

داشتیم صبونه میخوردیم نون از سه چهار روز پیش مونده بود خورده نمیشد یه لقمه گرفتم دیدم خورده نمیشه رفتم از تو فریزر نون ورداشتم اوردم گذاشتم رو سفره یخش باز شه شوهرم اون نون کهنه رو داد گفت بخور گفتم این خورده نمیشه منتظرم نون دیگه یخش باز شه بخورم یهو برداشت گفت خونه ننت چی خوردی مگه؟ نون تافتون خوردی!؟ وضع مالی مامانم اینا هم بده بابام هم فوت شده خیلی از دستش ناراحت شدم قهر کردم گفتم حرفت خیلی زشت بود بجا اینک بگه ببخشید میگع راست میگم دیگ یه چیزی گفتی یه چیزی شنفتی، میگه تو روانی از هر چیزی یه بحثی درست میکنی دنبال دعوایی دعوامون شد، قبلا هم مامانش هم گفته بی کس و کار و هیچی بهت ندادن و غیره خیلی دلم گرفت با این حرف شوهرم

حق با کیه بچه ها؟؟ من حساسم!؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوادگی شعور حرف زدن ندارن

تازه کلی انگ چسبوند از اخر ک خوب جرفاشو زده میگ بهم ک اره تو بی جنبه ای من تو روانی کسخولی، من دیوانم ک مث دوست حرفامو بهت میزنم 😐😐

نه حساس نیستیاون دست گزاشته رو نقطه ضعفتمیگفتی دیدی اومدی جلو چیزی ازت قائم نکردم میخواستی انتخاب نک ...

گفتم بهش تو ک میدونستی وضع خونوادمو چجوریه منو نمیگرفتی، میگه تو کسخولی از هر حرفی یه منظوری درمیاری

میگفتی منم خوشبخت تر بودم

گفتم حسابی دست پیش و گرفت پس نیوفته اون مثلا ناراحت شد ک اره تو فلانی و روانی از هر حرف من منظور درست میکنی دنبال دعواایی و رفت بیرون

بگو از هر خانواده و از هر سطحی باشم مثل تو که خانواده داری بی ادب نیستم،میگفتی کور بودی نمیدیدی نمیگ ...

اعصابم ازین خورده که بجا معذرت خاهی میگه تو کسخولی تو روانی