من شوهرم قبل از من کلا یبار عاشق شده بود اونم تو ۱۸ سالگی. دختره بهش با یک دختر خیانت میکنه و اونم بدجور شکست عشقی میخوره خیلی دختره رو میخواست همه هم میدونستن. الان ۲۴ سالشه تقریبا. من تقریبا زمانی ک ۱۹ سالش بود وارد زندگیش شدم تا الان که شوهرمه اما قبل از اینکه وارد رابطه بشیم و ازدواج کنیم (یعنی زمانی که فقط در حد حرف زدن باهم بودیم و دوست کاملا معمولیب ودیم) همش از همون عشقش میگفت مثلا میگفت اون عشق اولمه هیچوقت فراموش نمیشه و خیلی دوسش داشتم ، خیلی براش گریه کردم خیلی فلان و .... اون زمان ک ازش درد دل میکرد اصلا قصد نداشتیم باهم وارد رابطه بشیم برا همون راحت درد دل میکرد . از همون زمان اینا تو یاد من مونده😢 زمانی که فقط یکم باهم صمبمی شده بودیم وقتی یه قربون صدقه ای چیزی میرفت می گفت من به شیرین هم همیتو میگفتم ...مثلا یه جایی میریم که قبلا با اون دختره رفته بود همش حس میکنم یاد اون میوفته . اسم اون دختر شیرین بود . دیشب داشت همینجوری قربون صدقم میرفت یهو گفت شیرین منی . نمیدونم من زیادی حساس شدم یا منظورش واقعا این بود که شیرینی و ... فکرش سمت اون دختر نرفت. بعد یهو یجوری شدم اونم فهمید که یجوری شدم. گفت چرا چیشد یهو چیز بدی مگه گفتم و ....گفتم نه هیجی فقط خوابم میاد و بحثو تموم کردم 😢 خیلی بده عشق دوم یکی باشه ...
اینم بگم که شوهر من حتی یذره هم تردید ندارم که واقعا عاشقمه و چقد دوستم داره ما با هزارتا شرط و گریه و بدبختی بهم رسیدیم و کلی تلاش کردیم که به اینجا رسیدیم ... شوهرمم خیلی تلاش کرد که منو بدست اورد ولی باز هم همش اون حرفا ک از عشق قبلیش میگفت تو سرمه الانم که دیشب اونو گفت بیشتر حساس شدم نمیدونم چمه 😑💔 میدونم هرکس ی گذشته ای داره ولی چون شوهرم قبلا خیلی واضح همه جیو برام تعریف کرد یادش میوفتم خیلی اعصابم خورد میشه چیکار کنممممم