2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برا من میدونی ۱۲۰ تومنشو خودم ریختم تو قلط بام خواستم بردارم نداد گفت اگ میخوای برو از سجام پولتو ...

لنتیا😂

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...

براماهم همینه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

مال من ۱ تومنی هست ۳۰۰ ریختن

منم یه تومنی هستم. ولی زمان فریدون ما واریز داشتیم. یادمه 502 تومن ریختم به حساب تا ارزش واقعی سهام عدالتم شد یه تومن. بابام معلمه. از طرف بابام بهم سهام عدالت دادن. هنوزم اعتقاد داره سهامش یه تومنیه درحالیکه که نیست. ارزش اسمیش شاید یه تومن باشه ولی اصلش نه. 

برا شما هم حتما همینه. وگرنه سهام عدالت یه تومنی هر دوره بیشترین سودو گرفته.