2777
2789
عنوان

با شوهرم به توافق نمیرسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 63 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امیرعلی بزار اهورا صدا بزنین هرچند دخترخالم همینجوری بود الان رفته شناسنامشو تغییر داده😂

emtehanejabr.blogfa.com دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 تویی که روزه نمیگیری ولی بیرون غذا نمیخوری این 🌹 تقدیم بهت ، برنامه کودک شو ، سندباد و آفتابگردون و سریال ذهن زیبا و سریال فلسطینی طلوع فجر (افق) قشنگه اگه دوست داشتید ببینید 🌿 آب ارث پدرمون نیست لطفا درست مصرف کنید🌿 اباصالح التماس دعا ، هرکجا رفتی ، یاد ما هم باش 🌿 📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰  روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره ، کوکوسبزی ، راتاتویی ، اشکنهٔ کشک ، ناگت سبزیجات ، دوپیازه ، گراتن ذرت ، فلافل ، میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب کننده مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین ، لیپ بالم دافی❤️. اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی ۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت از گرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایت ازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ١٤١

اهورا خیلی بهتره امیرعلی هم ک صداش نمیزنن ،یا امیر،یا علی

اسم پسر من امیر علی هست خودمون امیر علی میگم همه امیر علی میگن😊ولی اسم پسر خواهر شوهرم امیر حسین هست خودش امیر صدا میکنه اگثرا خیلی وقتا بقیه میگن امیر پدر مادر هر جور صدا کنن بقبه همون مدلی صدا میکنن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اسم پسر من امیر علی هست خودمون امیر علی میگم همه امیر علی میگن😊ولی اسم پسر خواهر شوهرم امیر حسین هس ...

دقیقا موافقم بچه خواهر من امیر رضاس از اول خودش کامل گفت بقیه هم کامل گفتن،شوهر منم امیرعلی از اول همه امیرعلی صداش میزدن

بلندترین فریاد من سکوت من است...