2777
2789

۲۲ سال پیش نامزد یه آقایی بودم به هم خورد العان سالها گذشته هردو متاهلیم من چند ساله عضو فعاله انجمن اولیا مدرسه دخترم هستم اوایل مهر توی جلسه افتتاحیه کلاس اولی ها از این آقا خواستن بیاد سخنران افتخاری بشه (سمت داره تو شهرمون )خلاصه متوجه حضور من شد خب جای تعجب نداشت چون هر دو تو یه شهریم دیگه ..چند روز بعد انتخابیه سال جدید بود من کاندید نشدم به خاطر این آقا چون تو جلسات آموزش و پرورش قطعا اینم بود سرخود منو برد توی لیست بدون رای ..حالا بگذریم جلساتو نرفتم و...حالا خانم این آقا حساس شده روی من دیشب برام تاپیک زده فحش و بد و بیراه چند نفر از کاربرا هم بودن (تاپیک قبلم توضیح دادم )گفتم ولش کن زنه دیگه ممکنه حساس شده امروز صبح رفته مدرسه پیش مدیر که من همسر آقای فلانی ام ..خانوم ...صلاحیت نداره از گروه انجمن اولیا خطش بزنید ..مدیر بهم گفت (از آشناهامونه )نمیدونم چی تو سر این زن و شوهرشه  ابرومو همه جا دران میبرن همسرمم حساس کرده این آقا با استوریهایی که میزاره ولی قصد کردم غروب که شوهرش اومد خونه برم دم خونشون یکی بخوابونم تو صورتش که خودش و شوهرش هر فکری تو سرشونه به خودشون بیان

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یعنی باری از مشکلات و گرفتاری روی دوشمه توی این زندگی جا دیگه واسه این مشکل ندارم میخوام در نطفه خفش کنم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشناسیش اینجاکه میگی تاپیک زده برات

اره چند نفر از کاربرا دیشب برام فرستادن کاربریشو ولی شک دارم 

اسم تاپیکش چیه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

ظاهرا بله نمیدونم چی تو سرشونه!!!

ظاهر کارتون خوبه ولی بری در خونه شون و بزنی تو گوشش. ممکنه داستان بشه واسط و شکایتت کنه خب همون روز که فحش داد یا الان برو با مدرک شکایت کن فحشها رو که داری الان شما طلبکاری اون موقع اگر بزنی بدهکار میشی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
ظاهر کارتون خوبه ولی بری در خونه شون و بزنی تو گوشش. ممکنه داستان بشه واسط و شکایتت کنه خب همون روز ...

نمیشه شکایت آقاهه سرشناسه و سمت داره توی شهرمون قضیه رسانه ای میشه و پر سر و صدا همسرمم عضو هیئت علمی دانشگاهه کلی آبرو داره اونجا نمیخوام متوجه بشه کسی میخوام فقط خود این آقا و خانمش در جریان باشن 

بنظرم کار خوبی میخوای بکنیاما تنها نرو با برادرت برو

نمیخوام برادرام بفهن شلوغش میکننن میخوام بین من باشه و اون دوتا فقط