2777
2789
عنوان

یعنی واقعا من آدم حساسیم

78 بازدید | 18 پست

مثلا یه تولد یا جشنی باشه به شما از یک روز قبل خبر بدن میرین ناراحت نمیشین؟

با توجه به اینکه اینم بدونین که بقیه رو از چند روز قبل دعوت کرده ولی شمارو فقط یه روز مونده بهونش هم این باشه حالم بد بود نتونستم بهت بگم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

اخه یه روز قبل  دعوت کنن انگار میخوان هم دعوت کرده باشن هم اون  ادم نره !!!!

خیلیا برنامشون پیچیدست یه روزه نمیرسن هماهنگ کنن خصوصا جشن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه یه روز قبل دعوت کنن انگار میخوان هم دعوت کرده باشن هم اون ادم نره !!!!خیلیا برنامشون پیچیدست ی ...

پس‌حق با منه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نه نمیرم واسه خودم ارزش قائلم

پس‌من‌حساس نیستم

اگه جایی دیر دعوت بشم عمرا برم

منم نرفتم ولی مثل اینکه الان بهشون بدهکار شدم

پس‌من‌حساس نیستم

کار درستی نیست چطور حالش بد بوده بقیه دعوت کرده دوبار اینطور دعوتا نری دگ اونا هم حساب میاد دستشون

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

کار درستی نیست چطور حالش بد بوده بقیه دعوت کرده دوبار اینطور دعوتا نری دگ اونا هم حساب میاد دستشون

اخه فقط همین یه بارم نبود سالهاست برنامش اینه منم میرفتم ولی ایندفعه تصمیم گرفتم نرم و نرفتم

ولی یه جوری حق به جانب باهام حرف زدن یه لحظه فکرکنم شاید من زیادی حساسم 

اگه چیزی گفتن رک بهشون بگو من اخلاقم اینه جایی اگه دیر دعوت بشم بی احترامی میبینمش و اونجا نمیرم

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

اگه گلایه کرد خیلی راحت و قاطع میگی من خیلی دیر دعوت شدم و زنگ زدن و دعوت کردن ربطی به حال خوب و بد نداره ، همون موقع که بقیه دعوت شدن منم باید دعوت میشدم اگه واقعا دوست داشتین که منم باشم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

ببین عزیزم باید میرفتی اونا یه روز قبلش دعوتت کردن 

به هرحال بهت گفتن  واشتباه کردی  

الانم اونا بدهکار شدن 

ودفعه بعد هم توعم میخواستی دعوت کنی یه روز مونده به اخر دعوت میکردی 

اخه این چیزی نبوده که بخوای نری 😑😑😑

مهم اینه یه روز قبلش بهت گفته دیگه چکار داری اول به کی زنگ زده 

اگه چیزی گفتن رک بهشون بگو من اخلاقم اینه جایی اگه دیر دعوت بشم بی احترامی میبینمش و اونجا نمیرم

جوابشونو دادم ولی یه لحظه فکرکردم نکنه من زیادی بزرگش کردم

اخه سالهاست برنامشون همینه من همیشه آخرین نفرم که مطلع میشم ولی با اینکه دلخور میشدم میرفتم اما اینبار رو به دل خودم پیش رفتم