2777
2789
عنوان

توورخدا کمک کنین مسئله احساسیه

83 بازدید | 26 پست

بچه ها عاشق یه پسریم اونم منو خیلیییی دوسددارم با هم حالمون خیلییی خوبه ولی رفیق بازه رفبقاش بهش مواد مبدن اینم میکشه ولی خیلی همو دوس داریم الان قراره از کمپ بیاد خیلی کمپ رفته ولی بازم میکشه قراره برگرده خیلی دوسش دارم بنظرتون کات کنم باهاش؟ 😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن باهاش بمون بنظرم خیلی کیس خوبیه اگه رفیقی مثل خودش داره مشخصاتشو بزار شاید عاشقش شدیم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂

به غیر از شوخی دختر مگه دیوانه ای که میخوای با همچین آدمی بمونی؟اون اگه تو رو میخواست سمت مواد نمیرفت 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
😂😂😂😂به غیر از شوخی دختر مگه دیوانه ای که میخوای با همچین آدمی بمونی؟اون اگه تو رو میخواست سمت مو ...

همونو بگو تازع تو کار قاچاق اسلحه بود بخاطر من میگه کنار گزاشت

اخرین بار گل کشید بردنش قبل اون مامانش میگه دستمال میکشید دوباره اننداختنش کمپ

دستمال میکشید؟!!!!!