2777
2789
عنوان

خانم هایی که دنبال دعانویس میگردید

207 بازدید | 21 پست

دعا نویس ها از طریقِ اجنه (موکل) کار شمارو به صورت موقت انجام میدن

اجنه دو نوع هستند اجنه مسلمان (که توسط حضرت علی مسلمان و شیعه شدند) و اجنه کافر

دعانویسی که از طریق اجنه کافر طلسم های سنگین برای شما انجام میده باید برای جلب رضایت اون اجنه (موکل) کارهایی انجام بده که اون هارو خوشحال کنه تا در خدمتش باشن (مثل ریختن نجسات روی قرآن و...)

دعانویسی که از طریق ارتباط با اجنه (موکل) مسلمان برای شما دعا و طلسم انجام میده هم باید اینو بدونید اجنه مسلمان واقعی هرگز تن به این کار و ارتباط با انسان نمیدن چون به شدت از طرف خدا این ارتباط و این اعمال نهی شده و گناه هست ولی اجنه مسلمانی که بسیار متعصب هستن مثل داعش خودمون این کارو انجام میدن که اون هم بسیار خطرناک هست و عقیده شون مثل داعش بسیار متعصبانه و افراطی و خطرناکه 

حالا منظور

شاید موقت کارتون راه بیفته (تاکید میکنم موقت)

ولی بدونید که موقته بعدش درهای غیب پلیدی، انرژی منفی، نیروی سیاهی و تاریکی رو به روی خودتون و زندگیتون باز کردید و گناه بسیار بزرگی مرتکب شدید چون این کار مصداق بارز شرک هست

به قرآن پناه ببرید که هر سوره، هر آیه ، هر کلمه قرآن ملائکی داره (موکل) که مسئول اون سوره و آیه هستن

قرآن داروخانه معنویه

قرآن گنج معنویه 

سِری درون قرآن هست که بالاتر از هر سحر و جادوییه 

به قرآن پناه ببرید و از قرآن بخواید براتون معجزه کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا دنیارو با این خرافات خرافات چسبوندن به همه چی به گند کشیدن

متاسفانه الان خیلی افراد جامعه ادعای روشنفکری میکنن ولی نمیدونن روشن فکر بودن یعنی باسواد بودن و نیاز به مطالعه داره 

متاسفانه الان خیلی افراد جامعه ادعای روشنفکری میکنن ولی نمیدونن روشن فکر بودن یعنی باسواد بودن و نیا ...

آخ که دل پره از دست اینایی که حتی یک کلمه درباره هیچی مطالعه نکردن و تمام چیزی که میدونن از طریق همین سرچ گوگل و اینستا و... چرت و پرتاست

آخ که دل پره از دست اینایی که حتی یک کلمه درباره هیچی مطالعه نکردن و تمام چیزی که میدونن از طریق همی ...

متاسفانه خیلی هاشون دعانویسی رو با اسلام جمع میبندن

بنظرم اگر یکم تحقیق کنند میتونن بفهمن چ حقایقی نهفته س در قرآن حتی درباره سحر و جادو ک در سوره طه لشاره شده