2777
2789
عنوان

آره من خیلی حسودم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبک زندگیمه ممکن برای شما دست نیافتنی باشه

بسیار عالی ولی خب گاها باید غصه خورد گاها باید بقول شما شکر کرد و به داشته ها فکر کرد گاها باید تلاش کرد همه چیز رو باید در نظر گرفت

نه تنها صورتت بلکه دلم میخواهد قلبت را ببوسم❤️
تمرکز گذاشته دیگه و نمیرسه به فامیل آدم بخواد نخواد چشمش دنبال فامیله حسرت زن رونالدو رو که‌نمیخوره ...

زن رونالدو رونالدو رو داره بایدم اونجوری تمام عیاره باشه ادام‌بسته به شرایط و زندگیش زندگی میکنه

منو بگو تمام پس انداز و ماشین و تمام طلاهامو دادم سرمایه کار شوهرم اما لنگ هزار تومن پول موندم مثل س ...

الهییی بگردممم

مامان منم همینکارو کرد

همه ی سرمایه شو خونه خرید نصفشو زد به نام بابام،بابامم تاقسط خونه تموم شد رفت زد به نام عموم

الان مامانم‌لنگ پول توجیبی مونده

ایشالا واسه شما هرگز این اتفاق نیفته

بسیار عالی ولی خب گاها باید غصه خورد گاها باید بقول شما شکر کرد و به داشته ها فکر کرد گاها باید تلاش ...

باید همیشه تلاش کرد 

من یکجا موندن قبول ندارم و فقط بگی شکر 

اما دیدم واقعیت زندگی ها دقیقا همون نیست که با چشم میبینیم 

تمرکز گذاشته دیگه و نمیرسه به فامیل آدم بخواد نخواد چشمش دنبال فامیله حسرت زن رونالدو رو که‌نمیخوره ...

خب چرا؟

مگه نباید هر کسی یه سری اهداف برای خودش مشخص کنه و بعد تلاش کنه برسه

چرا اکثرا میخوان به سبک زندگی فک و فامیل برسن و همش در حال مقایسه کردن خودشون با بقیه ان؟

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

الهی بمیرم واست :))))فقط خودم میدونم که چه روزایی گرسنگی و بیخوابی کشیدمهمه ی امیدم به مهاجرت بود ای ...

عزیزمی خدا نکنه 💔

خیلی سخته خیلی💔😔

حسرت درد غم آدم رو پیر میکنه 😔💔

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
حق داری اون تا ظهر خوابه تو پنج صبح پامیری میدوئی برای حقت ای کاش حداقل فامیلای آدم شبیه خودش باشن

دقیقا🥲

تازه قراره واسه شب یلدا بریم خونه ی اونا،گفتن شما خونه تون کوچیکه خونه ی ما بزرگتره بیاین اینجا

اولش خوشحال بودما ولی یهو حالم گرفته شد

الهی بمیرم واست :))))فقط خودم میدونم که چه روزایی گرسنگی و بیخوابی کشیدمهمه ی امیدم به مهاجرت بود ای ...

فقط تمرکزت رو خاسته خودت باشه اصلا بهش فکر نکن خدا برا همه یه برگه امتهان نمیده همون طور که ادمها متفاوتند زندگی هام متفاوته حواست به خودت و خودت باشه افرین که تلاش میکنز حتما موفق میشی

الهییی بگردممممامان منم همینکارو کردهمه ی سرمایه شو خونه خرید نصفشو زد به نام بابام،بابامم تاقسط خون ...

نه من به نامش نزدم چیزی یک دانگ به نامشه اونم به راحتی میتونم بگیزم قسط سنگین داریم گولم زد نمیدونستم تا دو سال فقط قسط داریم الکی گفت ماهی ۴۰ میلیون برای من فقط میمونه دروغ گفت مثل همیشه منم گول خوردم😓

باید همیشه تلاش کرد من یکجا موندن قبول ندارم و فقط بگی شکر اما دیدم واقعیت زندگی ها دقیقا همون نیست ...

بله زندگی هزار و یک رو دارد

خیلی سخته🙃💔امیدوارم هیییچچچچککککسسسس تجربه ش نکنه هییچچچکسسس

بله خب همه مدل ادم کنارمون هست ولی خب زندگی سخته در کل