2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 230251 بازدید | 2408 پست
عریزم معلمی ک خوبههر روز یکی میاد مدرسه میخواد معلم مجرد بهش معرفی کنند 😅

نه بابا اونا خوب نیستن 

خوشم نمیاد

انگار اومدن بقالی

من دوست دارم خودم یا یکی آشنا میشدم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
خواهش میکنم🦋🌷 توی ایتا بزنم یا تلگرام ؟

ی جایی باشه شماره ها دیده نشه بخاطر حریم خصوصی همه راحت تریم ،فرقی نداره جفتشو دارم روبیک هم دارم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا اونا خوب نیستن خوشم نمیادانگار اومدن بقالیمن دوست دارم خودم یا یکی آشنا میشدم

چرا

الکی رد نکن

مورد خوب هم هست بینشون

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ی جایی باشه شماره ها دیده نشه بخاطر حریم خصوصی همه راحت تریم ،فرقی نداره جفتشو دارم روبیک هم دارم

ایتا رو چک کردم شماره ها توی گروه دیده نمیشه فقط اسم کاربری هست. به نظرم چون نیاز به فی ل تر ش ک ن نداره و دسترسی بهش راحته ایتا میزنم با اجازه تون

منم ازین روزا داشتم یه بار سر یه جفت کتونی ارزون به حدی گریه کردم از شب تا صبح صبح چشمام اندازه یه خ ...

ببین من آنقدر کشیدم که اصلا نمی دانم کدوم بگم 

ولی به خودم افتخار میکنم خودم کشیدم بیرون 

پولدار نیستم اما خودم از اون حجم همیشگی بی پولی خلاص کردم 

می‌دونی حرص بزرگتر من چیه؟!!

اینکه پدر بزرگ پدری من فوق العاده ثروتمند بوده از خودش خونه و زمین و همه چیز ارث گذاشته بوده اما سر می‌دونم کاری من بدبخت بچگی فقط عذاب بود به من لااقل بچگی خوش نگذشت

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من الان یه دختر دارمتمام حسرت ها بچگی خودم برای اون میخرم ۴ساله بود رفتم سرکار براش مداد تراش رومیزی ...

آره اون زمان خیلیا ازین تراشا داشتن منم نداشتم

معلمم عکس برگردون بهم میداد ازینا که شکل گلو باربی بود، بعد انقد بنظرم چیز خاصی بود من دلم نمیومد استفاده کنم یه بار معلمم دعوام کرد چرا اینارونمیچسبونی به دفترت

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
نوجوون بودم خجالتم میومد کفش پاره بپوشم ،به ارزون هم قانع بودم فقط نمیخواستم پاره باشه

من هر وقت کفش می‌خریدم قبلی باید تو همون خیابون می انداختیم آشغالی 

بدبختیم اینه هنوز به سختی خودم محق خرج کردن می دانم در حالی که پول خودم

ایتا رو چک کردم شماره ها توی گروه دیده نمیشه فقط اسم کاربری هست. به نظرم چون نیاز به فی ل تر ش ک ن ن ...

مشکلی نیست عزیزم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
من هر وقت کفش می‌خریدم قبلی باید تو همون خیابون می انداختیم آشغالی بدبختیم اینه هنوز به سختی خودم مح ...

منم همینطورم دقیقا الانم خودمو لایق هیچی نمیدونم

من هر وقت کفش می‌خریدم قبلی باید تو همون خیابون می انداختیم آشغالی بدبختیم اینه هنوز به سختی خودم مح ...

من دارم تلاش خودم میکنم درست شم 

الان برای یلدا برای خودم لباس خریدم کفش خریدم البته برای بچه هام خریدم اما خودمم خریدم تازه برای خودم طلا هم خریدم اگه چشمهام لیزیک کنم یه ماشین برای خودم بخرم واقعا عالی میشه

منم خیلی با خشونت باهام رفتار میکردن ،واقعا ترسو بار اومدم

تازه من انقددد روحیه حساسی داشتمو دارم انقد گریه میکردم که اولای دبیرستان چشام ضعیف شد

منم الان شخصیت مزخرف و بی اعتمادبنفسی دارم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن