2777
2789
عنوان

چه جوری میتونین تصمیم گیری کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 26 پست
تنبلیمیخوای تنبلی رو شکست بدی باید پا رو دلت بذاری

نه به خدا تنبل نیستم فقط یه چیزی همش بهم میگه نمیشه این بارم شکست میخوری و باعث میشه همیشه به خودم و کارام تردید داشته باشم

خیلی دوس دارم از اینا باشم که هر کار بخاد انجام میده ولی انگار یه چیزی در گوشم میگه نمیتونی نمدونم ص ...

عزیزم فک نکن که زبونم لال دردت بی درمونه یا درده ناشناختس نه خیلیا همینن منم همینم تنبلی میکنم بیخیال میشم اصلا نشونه ی راه درستو رفتن و مسیر درست رفتن همین سختی و نتونستناشه تو فقط باید اونوختا که میبینی داری اذیت میشی و میخوای ول کنی به زور خودتو بشونی پاش  به زور ینی انگار به خودت بگی اصن من اومدم اذیت شم من میخوام اذیت بشم و اون تایمو هرطووور که شده به زوووور خودتو بشونی پای اون کار
اینجوری کم کم عادت میکنی و دفه دیگه که خواستی جا بزنی به خودت میگی سری پیش تونسی پس اینبارم میتونی
اگه میدونی چیزی که میخوای حالتو بهتر میکنه زندگیتو شده یه ذره از حالا بهتر میکنه 
پس اذیت شو واسش.

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فک نکن که زبونم لال دردت بی درمونه یا درده ناشناختس نه خیلیا همینن منم همینم تنبلی میکنم بیخیا ...

چیزی که میخام رو وقتی کمی انجام میدم واقعا خوشحال میشم ولی وقتایی که کم میزارم از خودم بدم میاد نمیدونم شایدم دلیلش اینه که اعتماد به نفسم کمه نمیدونم والا 

چیزی که میخام رو وقتی کمی انجام میدم واقعا خوشحال میشم ولی وقتایی که کم میزارم از خودم بدم میاد نمید ...

اعتماد به نفست وختی میره بالا که ببینی تو جنگ با خودت و بهونه هات پیروز شدی و قوی تر بودی
اگه میخوای درست شه فقط ی راه داره اونم اینکه اگه امروز صفر بودی فردا بشی یک
نه اینکه بخوای یهو بشی نود و نه میفهمی؟ بهت اطمینان میدم تا وختی اینکارو نکنیو مدام دنبال یهویی درست شدنش باشی درست نمیشه خیلی تمتحان کردم
هر روز فقط سعی کن ی درصد از دیروز بهتر باشی
بعد دوباره فرداش ی درصد بیشتر و فقط همین ی درصدو عملی کن حتی اگه به نظرت کمه بهش قانع شو هر روز فقط ی درصد بهتر باش

میدونی که خدا صدای همه مونو میشنوهاسیر شیطان نشو

دوس ندارم این شکلی بمونم چیکار کنم 

خیلی با خدا حرف میزنم ولی در آخر میگم اصلا صدامو میشنوی یا الکی دارم وقتم رو هدر میدم  

اصلا موندم تو کار خودم

دوس ندارم این شکلی بمونم چیکار کنم خیلی با خدا حرف میزنم ولی در آخر میگم اصلا صدامو میشنوی یا الکی د ...

مطمعن باش میشنوه ولی اونم منتظره ی حرکت از توعه که ببینه چیزی که میخوای واست چقد ارزش داره تا وختی تو نخوای خدا که بزور نمیاد بگه بیا این ماله تو باید بخوای اول و خواستنتو با تلاش واسش نشون بدی

مطمعن باش میشنوه ولی اونم منتظره ی حرکت از توعه که ببینه چیزی که میخوای واست چقد ارزش داره تا وختی ت ...

اره راس میگی بیچاره خدا ازم هیچی ندیده هر حرفی زدم آخرش زدم زیرش دیگه چه جوری بهم اعتماد کنه خب حق داره

اره راس میگی بیچاره خدا ازم هیچی ندیده هر حرفی زدم آخرش زدم زیرش دیگه چه جوری بهم اعتماد کنه خب حق د ...

خدا همیشه بهت اعتماد داره
توعم بهش اعتماد کن و قدماتو وردار میبینی که بهت نشون میده حواسش هس بهت
ارزش بده به زندگیی که بهت داده و میتونی بسازیش