دخترام ۹ و ۱۱ سال هستن....الان داشتم یک تاپیک کنکوری میخوندم استرس به جونم افتاد...چقدر وحشتناکه کنکور...شوهرم هم کارگره پول کتاب و کلاس نداره که...چجوری کنکور قبول بشن؟؟ من هر کیرو دیدم قبول شده خیللییییی خرج کردن.......خودشون هم معمولی هستن....نه خوشگلن نه سرزبون دار که مثلا بعد ۲۵ سال خواستن ازدواج کنن زرنگ باشن و....خیلی مظلومن..هر چند وقت یکبار این استرس میفته به جونم و وحشت میکنم که برای اییندشون چیکار کنم...نگین زوده، خوب از الان باید به فکر بود دیگه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هموز خیلی کوچیکن اسی بذار وارد جامعه. شنبذار ی سن بلوغ رد کنن قیافه شون تازه جا میفتهتو بهشون اینارو ...
به خودشون که نمیگم ..خیلی هم تعریف میکنم ...ولی واقعیته دیگه...مثلا الان ریاضی چهارم و پنجم رو دارن به سختی یاد میگیرن وای به حال کنکور...خیلی این کنکور وحشتناکه...
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
یسری ویسهای همون هلاکویی در مورد رفتارای والدین با نوجونها رو سرچ کن توش پر از نکته هست. فقط باید رعایت کنی.
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
خیلی وحشتناک بود؟ الان قبول شدی؟ تو مدرسه خیلی درسات خوب یود؟؟
اره وحشتاک بود از همه چیزم زدم. بله دانشجوام الان. تو مدرسه درسام خیلی خوب بود اره مدارس تیزهوشان هم بودم.براهمین میگم تشویقشون کنید برن تیزهوشان یسری ضررات داره اما اگر واقعا هم شما هم خودشون دوست دارن میرزه چون جو درسی و رقابت سنگینه راستی بورسیه رایگان قلمچی هم هست از راهنمایی ببریدشون قلمچی هم پایشون قوی میشه هم تو جو درس و ازمون میوفتن. زنگ بزنید شعبه شهرتون بپرسید مدارک برا بورسیه رایگان چطوریه کمکتون میکنن
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم