2777
2789
بخدا قسم به جان تنها بچم، به جا همه عزیزانمهر چی مرد مذهبی دیدم تو سایت آخرش تو زرد از آب دراومده.یک ...

اینجا ب هیچ مردی اعتماد نکن اکثرا متاهلن و هول .....خودت دیگه قصد و نیتشون بهتر میدونی که

💜🧡❤💛💖🖤💓

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب جوونه باید بگه اصن سر زبون نداره

پسر مظلوم و خجالتیه ؟ 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

اره خیلی کم رو هست

عزیزم پس به همین خاطره دیگه  مردا که کلا ابراز محبت نمیکنن وااای به حال اونایی که دیگه خجالتی هستن نمیتونن بگن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

عزیزم پس به همین خاطره دیگه مردا که کلا ابراز محبت نمیکنن وااای به حال اونایی که دیگه خجالتی هستن ن ...

وقتی دوست بودیم هزار بار خواستم کات کنم چون حس میکردم دوسم نداره چون هیچی نمیگفت خیلی کم حرفای عاشقونه میزد وقتیم حرف رفتن میزدم سریع بغض میکرد حالام ک نامزدیم باز همونه زیاد نمیگه 

💜🧡❤💛💖🖤💓

وقتی دوست بودیم هزار بار خواستم کات کنم چون حس میکردم دوسم نداره چون هیچی نمیگفت خیلی کم حرفای عاشقو ...

الهی عزیزم اگر میتونی ببرش پیش مشاور

اخی عزیزم ناراحتی نکن درمان داره ببر دکتر

درمان نداره ۸ساله درگیریم

فوق تخصص مغز و اعصاب، روانپزشک، کلنیک کاردرمانی ذهنی، کلنیک روانشناس

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.