2777
2789

خستم

دلم دوس داشته‌شدن میخاداونم واقعی اونم همیشگی

میشه برام دعاکنید

۳۰ام سال شب یلدامه که من هنوز سینگلم وتنهادر درونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گریه نکنمنم چندساله تنهام خیلی دعا کردم تا اخرش خدا صدامو شنید

چندسالته

من اونوروزباتمام وجودم توکل کردم بعدش بایکی آشناشدم بعد ی مدت فهمیدم طرف دوتتدختر۸ساله داره وجداشده

نتیجه ی توکلمم شداین

چندسالتهمن اونوروزباتمام وجودم توکل کردم بعدش بایکی آشناشدم بعد ی مدت فهمیدم طرف دوتتدختر۸ساله داره ...

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم 

تو یه زندگی لجن و خانواده عوضی

بعدش شوهرم افتاد زندان و چندین سال تنها بودم دث ساله طلاق گرفتم و یکساله با همسرم آشنا شدم داریم عقد میکنیم ۱۰ روز دیگه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم تو یه زندگی لجن و خانواده عوضیبعدش شوهرم افتاد زندان و چندین سال تنها بودم د ...

برای منم دعامیکنی

دعتی من نمیرسه بالا همش میخوره سرم

منم تنهام هععع☹️خداصدامو نمیشنوه هیچ وقت فکرنمیکردم ایندم تنعایی باشه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️