2777
2789

صبر کنه احتمالش هست صاحبش یا کسی بهش زنگ بزنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید

سیم‌کارت دربیاره بذاره گوشی خودش احتمالا بخشی از مخاطبین رو سیم ذخیره باشن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیمکارتش رو در بیارین و بندازین تو گوشی خودتون. بعد وارد حساب همراه من یا ایرانسل من شید و به اون یکی شماره هاش که به اسم صاحب سیمکارته زنگ بزنید و بگید

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

سیم کارتشو بزاره رو گوشیش و زنگ بزنه ...منم یادمه ی گوشی پیدا کردم به مادرش زنگ زدم وقتی گفتم ی گوشی پیدا کردم شمارتونو مامان سیو کرده گفتم بهتون زنگ بزنم کجا بیارمش بنده خدا با گریه میگفت وای خدایا شکرت...منم همراهش بغضم گرفت چقد خوب دعام میکرد🥺🥺😂

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐