2777
2789
عنوان

دوستان فعلا خداحافظ🖐🏼من رفتم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3000 بازدید | 250 پست
سسخل گفتی مد شده همه دارن خدافظی میکنن منم عقب نمونم تو چته دیگه 😡😡

چه ربطی به مد داره

حالم بده

خیلی بد.........

منو ببخش دوست خوبم💚

همینو میتونم فقط بگم🙂🙏🏼

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مجبورم آبجی.....منو ببخش🙂🙏🏼

چه غلطا کجا بری مگه دسته توعه

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

بیمعرفتی ک داری میری برو ،💔💔💔🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

حالم بده ملکه

اینجوری به من نگو

واسه همیشه که نمیرم

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

عووووضی بخوای کلا بری اره ولی الان عادیم اسم رقتن میاد دلم میگیره

قربون دل مهربونت برم من مهربون ترین دختر اکیپ 

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

حالم بد

حرف بزن خالیشو