2777
2789
عنوان

متوقف شدن رشد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا ده هفته صبر کنه خیلی زود رفته برای تشکیل قلب 

اگه رشد متوقف بشه خودش میافته به خون ریزی 

آزمایش تیتر بتا هم هی تکرار کنه اگه متوقف بشه بتا میاد پایین هی

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بهترین مارک ساندیس چیه ؟

تک دانه😂😂ساندیس از مد افتاده آبمیوه پاکتی شده

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اگه جنین مرده باشه عفونت میکنه و عفونت وارد بدن مادر میشه و مادر هم از بین میره، دور از جون، سریعتر ...

اخه میگ اگر مرده باشه خودش سقط میشه و میگ میخوام مطمئن بشم که قلب نداره وابسته شده

اولین سونوش بوده؟؟

ببین‌من هم تو بارداری اولم تجربه ی توقف رشد جنین رو دارم هم تو دومی بهم گفتن رشد نکرده ولی به خواست خودم ۳ هفته صبر کردم بعد سونو دادم همه چیش خوب و اوکی بود پس یه سونو معتبر بره ۳ هفته دیگه اگه که فرقی نکرده باشه باید سقط کنه چون عفونت بدنشو میگیره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
یکم صبر کن.سریع نره سقط کنهمنم ماه اول افتادم خونریزی قبلش سونو داده بودمدوباره بعدش سونو نوشت دادم. ...

ببینید نمیدونم گفت رشد نکرده پس چطور شده ۱.۵ اخه زن داداشم زعفرون و اینا خورده میگ علائمی نداره

ببین تو اصلا نباید می پریدی وسط من که نگفتم ای کاش « تو» اینجا نیومده بودی دنیا خودمو گفتم تو نباید ...

آره ولی دوست دارم همه برای خاک وطنشون ارزش قائل بشن اونم کجا ایرررران جایی که همه آرزوش دارند وگرنه این همه براش دندان تیز نمیکردن به خدا