2777
2789
عنوان

بچه ها گربه اگه تجربه دارید لطفا

98 بازدید | 10 پست

دیشب گربم رفت تراس چون دستشوییش توی تراسه عادت داشت میرفت اونجا نمی‌دونم چی دیده یا چی شده که پریده پایین طبقه ۳ آیم رفتم آوردمش یکم ویتامین و آب و غذا دادم خورد انقدرم استرس داشتم میمردم بعد نتونستم ببرم دامپزشکی شب خوابوندمش صبح رفت دستشویی غذا خورد اما بی حاله می‌خوابه پامیشه راه می‌ره یه کم بازی می‌کنه اما مثل همیشه شیطون نیست چیکار کنم !؟؟؟😓😓

ضرب دیده احتمالا 

باید ببریدش دامپزشکی

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی زنده میمونه؟؟😓خیلی استرس گرفتم دیشبم اصلا نخوابیدم مغزم کار نمیکنه

زنده که میمونه 

ولی باید ببریش حتما حیوونی یک دردی داره

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍