2777
2789
عنوان

خسته ازدنیاوزندگی

61 بازدید | 8 پست

میخوام خودموامشب راحت کنم ازین جهنمی که آدما ساختن برام گرچه خودکشی جهنمی میکنه اماخداوندهم میخاددلیل مرگموالهام کرده تنهانجاتم اون دنیااگرگناهکارباشی جهنمی میشی امامن گناهی نکردموهمه درحق من ظلم وگناه کردن منم میرم همان جهنم که صدبہازجهنم این دنیاوادماشه درضمن جهنم جهنمه سوخنن انجابهترازکنارچنین ادمهای اطرافم که بدخاه و خودخواه مغروربی همه چیزبی شخصیته جز خودشان دیگران رانمیتونن ببینن ودرک کنن 

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

توروخدا خودکشی نکن مادرت نابود میشه..

همین

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام گلسارجون ابجی گلی ممنونتم. ان شاءالله بسلامتی شماهم حاجترواباشین التماس دعا دارم. اجرتون باخالق یکتا. خیلی متشکرم ان شاءالله بهترشم حتماجبران هرنمازدعات میکنم مرسی

دوست عزیزشماچرا منکه باهرکی محبت میکنم بعکسش جواب میگیرم ناامید بی اعتماد شکست خورده ووووتوخودم گمم تو چرا،لطفا اگرمیشه ابجی جونم توخصوصی بهم درخاست بدی بگی مشکلتامنن میگم تنهام جزخداندارم پناهی نمخاممجزخداازکسی انتظاریم نیست. ناامیدنباش بهم دلداری بدیم فدات خدابزرگترازمشکلات من دوساعت قبل سه بسته قرصاداشتم بازمیکردم اروم اروم اما دیدن لو رفتم نزاشتنوبه دلشان قانعم کردن ومنتظرفرصت دگم. امافعلانزاشتن یعنی نشدتوام نکن شایدخداجان چاره ای ازغیب برامون سرراه بزاره ان شاءالله بسلامتی خوشی هاتم ببینم گلم