2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322865 بازدید | 31242 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تینا جون
بهتر شدی؟

من شنیدم کله پاچه برای حالت تهوع خیلی خوبه
مامانم هم چون معده ش خیلی اذیتش میکرده موقع حاملگیش ، سیرابی میخورد

ولی فکر میکنم کسی که حالت تهوع داره ، چجوری میتونه بوی کله پاچه رو تحمل کنه و بخورش

خداروشکر من هیچ حالت خاصی ندارم
فقط وقتی زیاد بشینم کمرم خسته میشه و باید دراز بکشم
سلام مامانای مهربون
قاصدک جون ممنون از تبریکت من الان هفته دهم هستم .مامان درسا جون مرسی به خاطر راهنماییهایت و اما شیوا جون درسته نمی شه عصبانی نشد ولی من بیشتر سر کار عصبانی می شم بیا به خاطر نی نی های عزیزمان قول بدیم کمتر یا اصلا عصبانی نشیم . تینا جون فکر کنم چون تو هم کارمندی منو خیلی درک می کنی اصلا فکر تولد نی نی و کارتو کردی؟
راستی خانوما یه سوال البته هرچند خیلی زوده پرسیدنش ولی شما در باره زایمان طبیعی با بی حسی چیزی شنیدید اصلا خطر نداره ؟
پونه جون سلام بهت تبریک می گم ان شااله نی نیت سالم به دنیا می یاد نگران نباش و به خدا توکل کن من هفته دهم هستم بیا این مسیر رو با بقیه دوستان به خوبی طی کنیم
من هنوز فرصت نکردم برم صدای قلی نی نیم رو بشنوم نمی دونم چه حسی داره ..........
آخه من یه مشکل بزرگتر دارم اونم اینه که شوهرم نمی دونه باردارم و اصلا فعلا بچه نمی خواد نمی دونم چه کار کنم اونمی گه باید صبر کنی تا من دو سال دیگه دکترامو بگیرم بعد منم فعلا انگیزه ای ندارم با اینکه نی نیمو خیلی دوست دارم ولی خیلی چیزا وحشت دارم....

سلام به همه
پونه جون خوش اومدی، بی خود نگرانی به دلت راه نده بعضی دستگاههای سونو صدا ندارن یعنی نمی تونن اصلا صدای قلب بچه رو پخش کنن. به دکترت هم اعتماد داشته باش بهرحال اونم دلش نمی خواد یه حامله پر پر از استرس و اضظراب داشته باشه!
می بینم شدیدا از پیشنهاد من استقبال شده و همه مشخصات اضافه کردن!!!

برای همینم یه پیشنهاد دیگه میدم اونم این که برای اینکه این تاپیک خیلی شلوغ نشه و هرکی میاد بتونه از نوشته ها سر دربیاره و حوصله اش سر نره اگه همه موافق باشین پستهای مربوط به سلام و احوالپرسی و یه خط یه خط نوشتن از حال و اوضاعمون که به بارداری بی ربطه رو ببریم به یه جای بهتر مثل مسنجر اینجوری هم خودمون راحتتریم هم وقتی کسی سر میزنه حوصله اش از حال واحوالپرسی بقیه سر نمیره! مثلا من خداحافط و کوشین و کی به کیه و غیره!!!
ببخشید اینو میگم بهرحال یه تجربه دوساله دارم در مورد هرروز سر زدن به یه تاپیک و اینکه خیلی از آدمها با اینجور نوشته ها نه حال نوشتن پیدا میکنن نه اینکه هی صفحه به صفحه بخونن ببینن چه خبر بوده؟!؟!؟!؟
البته بگما تاپیکای تولد همیشه اولاش همینجوریه تا بچه بیان و با هم اشنا بشن...خدایی نکرده کسی ناراجت نشه!!!

عرشیا من اینجا دهنم باز موند!! یعین تو یکماه یک ماه و نیمه از شوهرت قایم کردی موضوع رو؟ جلوگیری نمی کردین؟ وقتی شوهر ادم از آدم حمایت میکنه بازم آدم با این بالا پایین شدن هورمونها قاطیه چه برسه به اینکه فکر و خیالت بابت همین یه ذره حمایت هم مشغول باشه!!!
چند سالتونه؟ چند وقته ازدواج کردین؟
به شوشو هم حق بده دکترا شوخی بردار نیست کار کردن روی پایان نامه خیلی انرژِی می بره!
برات دعا میکنم همسر گرامی بتونه راحت با این ماجرا کنار بیاد و همه چی به خیر و خوشی تموم شه!
گاهی مردا تا به دنیا اومدن بچه هم هیچ حسی ندارن اما یهو همه چی عوض میشه...ممکنه کمی بهت سخت بگذره اما این بچه ها خوب بلدن چطور مادر و پدر رو عاشق خودشون بکنن...نگران نباش!!
2810