سلام
حال و احوال؟
من که سرم کلی شلوغه و از اوضاع اینجا هم دپرسم شدیدا!
هر جا بگید من با کله میام!میخواین بریم تو زیر گروه باید ها و نباید های نی نی سایت!ظاهرا اونجا مشکلی نداره!هر جا باشه منم هستم این سایت یا هر سایت دیگه ای...... دلم یه گپ حسابی میخواد....اینجوری دو روز در میون بیام دقیقا دچار اون سندرمه میشم که سانی شده!والا!.....
سارایی عزیزم تولدت مبارک
امروز خیلی درگیر بودم متاسفانه نشد بهت اس ام اسی تبریک بگم الانم که دیدم دیر وقته بیدارت میکنم یه وقت!ایشالا120 ساله بشی!سایه ات بالاسر گل پسرات باشه....
شیرین جون ایشالا فردا به سلامتی و بدون ناراحتی زایمان میکنی و نیکای عزیز رو تو بغلت میگیری.....عزیزم حلال سلامتی....زود بیا از حال خودت و گل دخترت با خبرمون کن
مانلی منم با این که عاشق پاییز بودم!یه زمانی!اما الان حالمو میگیره اساسی!نخ سوزن روزای کوتاهش!اصلا اعصابمو به هم میریزه اینجا که سردم شده خییییییییییلی اونم قوز بالا قوز!!!دیشب برای کاری طرفای شما بودیم /دریا،پارک دلاوران.../دیدم چه هوا خوبه اونجا....12 درجه با ما اختلاف دما داشتید یعنی دماسنج ماشین اونجا رو22 نشون میداد و رسیدیم دم خونه شد 10!گفتم ببین همه امکانات مال پایتخت نشیناست
والا!
ایشالا سرت همیشه به مهمونی و خوشی گرم باشه....خونه رو هم ناراحت نباش...باید حسش باشه که بالاخره یه روزی خودش میاد...
یاقوت عزیزم ممنون بابت این پستای ارزشمندت ایضا ضحی عزیز
میدونم که کلی اعصاب میخواد اینجا اومدن...ممنون که میایید!من که خودم عمرا صبح تا بعد از ظهر سیستمو روشن نمیکنم به هوای اینجا چون میدونم اعصابم به هم میریزه.....خلاصه که بوووس
شیوا جون
شما رو یادم رفت!خدایی شما هم کلی تلاش کردی که بیای !از همه تلاش کنندگان ممنونم !!!آخه من آخر شب که گاهی میام وقتی پستا رو میبینم کلی سر حال میام...این از من.....
بچه ها میشه برامون دعا کنید یه چند تا کار خیییییلی مهم پیش اومده که کلی درگیرمون کرده هم از نظر فکری هم عملی هم مالی!!!میشه دعا کنید اگه به صلاحمونه خدا خودش همه چیز رو برامون جفت و جور کنه؟!ممنون میشم
راستی نگار جون التماس دعا دارم و سفرت بیخطر...شیوا جون شما هم لطفا به همسرت بگو عده ای اینجا ملتمس دعا هستن براشون دعا کن!...