2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

♨️جای خالی معیشت مردم در «توافق» ارزی

حذف ارز نیما و فروش دلار رسمی به نرخ توافقی از روز شنبه ۲۴ آذر در حالی کلید خورده که طراحان این پروژه در وزارت اقتصاد و بانک مرکزی با استدلال حذف رانت و تک نرخی کردن دلار، قصد کاهش فاصله نرخ دلار رسمی با بازار آزاد را داشتند، ولی غافل از اینکه دلار بازار آزاد بیش از آنکه تابع دستورات وزارت اقتصاد و بانک مرکزی باشد، قواعد خاص خود را دارد، بر همین اساس، نرخ دلار بازار آزاد امروز رکورد ۷۵ هزار تومان را هم پشت سر گذاشت

ضمن اینکه تصمیم گیران برای ارز ظاهرا بار دیگر دچار اشتباه محاسباتی تکراری در برآورد تورم زایی افزایش نرخ ارز شدند و باز هم معیشت مردم مورد غفلت قرار گرفته است.

📌 #خبر_فوری_سراسری

بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا

@fori_sarasari

خیلی خیلی بدتر میشهسرشب اعلام شد افزایش قیمت انواع لاستیک به علت حذف ارز نیماییخدا بخیر کنه

اعلام کردن روزانه ببست هزار میلیون لیتر بنزین غیب میشه

انگار داریم تو یکی از این ایالت‌های جرم خیز مکزیک زندگی میکنیم