2777
2789
عنوان

بیاین به نیتتون صلوات بفرستم ❤️

52 بازدید | 14 پست

❤️

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
ممنون برات فرستادم براي عاقبت به خیریم دعا کن الله یارت

❤️❤️❤️

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام برا منم دعا میکنی حاجتی ک دارم بگیرم🥺

حتما عزیزم ❤️❤️❤️

استارتر اسمت چیه اگه دوست داری بگو وگرنه با نام کاربری فردا میرم حرم آقا امام رضا به نیتت سوره یس می ...

وای عزیزدلم التماس دعا مرسی ک بهم لطف داری عزیزدلم 

اسمم مهسا عزیزم خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

وای عزیزدلم التماس دعا مرسی ک بهم لطف داری عزیزدلم اسمم مهسا عزیزم خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

خواهش میکنم گلم.فردا ظهر برای نماز میرم حرم آقا علی بن موسی الرضا ع از مکانی که سوره یس به نیتت میخونم عکس میگیرم ان شالله خود آقا بحق این روزهای عزیز ولادت خانوم فاطمه زهرا واسطه روا شدن حاجتت بشن💚💚💚

خواهش میکنم گلم.فردا ظهر برای نماز میرم حرم آقا علی بن موسی الرضا ع از مکانی که سوره یس به نیتت میخو ...

امیدوارم همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشی عزیزم خیلی بهم آرامش دادی واقعا خدا بهت آرامش بده همیشه😍😍😍❤️❤️❤️

امیدوارم همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشی عزیزم خیلی بهم آرامش دادی واقعا خدا بهت آرامش بده همیشه😍😍 ...

قربونت برم عزیزم کاری نکردم مرسی از دعای قشنگت🙏

فردا تو همین تاپیکت ان شاالله عکس میفرستم

من هر موقع میخوام حرم آقا امام رضا ع برم اسم سه نفر میگیرم یا با نام کاربریشون به نیت حاجت دلشون سوره یس میخونم

بعضی‌ها نامه دارن براشون ميندازم داخل ضریح آقا💚

یا بخوان براشون دو رکعت نماز حاجتم میخونم

توام گلم هر چی میخوای بگو من به نیابتت داخل حرم آقا علی بن موسی رضا ع انجام میدم💚💚

قربونت برم عزیزم کاری نکردم مرسی از دعای قشنگت🙏فردا تو همین تاپیکت ان شاالله عکس میفرستممن هر موقع ...

فقط میخوام ازشون بخواین ک زوده زود قسمتم بشه برم زیارتشون چون دلم خیلی بیتاب حرمه ❤️ 

همین ک ب نیتم یس میخونی بزرگترین لطف و هدیه رو بهم دادی عزیزدلم بازم میگم التماس دعای خیلی خیلی زیاد و ویژه 😍😍😍

فقط میخوام ازشون بخواین ک زوده زود قسمتم بشه برم زیارتشون چون دلم خیلی بیتاب حرمه ❤️ همین ک ب نیتم ی ...

چشم عزیزم حاجتت روا.برات خیلی دعا میکنم

ان شاالله بزودی طلبیده بشید بیاید زیارت آقا امام رضا ع💚💚