2777
2789

یه ماهه با یه دختری دوست شدم حالا این  غیر مستقیم اصرار داره عروسشون بشم داییش۲۹سالشه نظامی خونه ش خواب  ماشین داره دس و دلبازه خرج میکنه از رفتار دوستم فهمیدم خانواده تقریبا سنتی دارن و پسره هول نیست و قصدش ازدواج مهربونه انقده برای دوستم خرج میکنه.....از طرفی میترسم زود اوکی بدم فک کنه هولم از طرفی میترسم ازم خوشش نیاد آلان جوابش رو چی بدم؟

زود اعتماد نکنید

و حتما برای اشنایی خودتون سعی کنید اشنا شید ن رفتارش با اون دختره

ادما برای همه شبیه ب هم نیستن

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

الان داره خرج دوستت میکنه چون قراره تو رو براش اوکی کنه 🤣🤣

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مایدونم میگم اگه اوکی بدم واسه آشنایی فک نکنه هولم

بگو یه مدت در ارتباط باشیم ببینیم اصلا تفاهم داریم یا نه رفتی بیرون واسه دیدن هم خب متوجه میشی از ظاهرت خوشش اومده یا نه اگه دیدی نه اوکی نبوده براش تو زودتر دست پیش و بگیر بگو پسندم نبود اگه نه اون خوشس اومد و همینطور تو باز بگو باید یه مدت آشنا بشیم چون اخلاق و رفتار برام خیلی مهم