2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ک اندوم

مردا اکثرا خوششون نمیاد میگن نمیچسبع

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
همیشه نمیشه کا.ندوم باشه

برای ما همیشه هست.

من تا حالا قرص و قرص اورژانسی اصلاً نخوردم‌.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

خب واسه هر کی به خودش مربوطه برای این چیزا توی گوگل بگرد ببین چقدر احتمال بارداری داره نه که اینجا ک ...

عریزم بعضی خانم ها دوست دارن همش درباره این مساله صحبت کنن انگار میخوان همه متوجه بشن یک کاری میکنن

عریزم بعضی خانم ها دوست دارن همش درباره این مساله صحبت کنن انگار میخوان همه متوجه بشن یک کاری میکنن

چه ربطی داره همه ی متاهلا همین کارو میکنم 

یا این مسئله براشون مهمه اونایی که دوست ندارن خواهشا نیان سر درد بدن ممنون جوابم بدید جواب نمی‌دم 

الانم خواهشاً ریپ نزن دوست ندارم بحث کنم