2777
2789

واژینیموس داشتم باردار شدم 

به سختی یه دکتر پیدا کردم سزارین کردم 

بعد سزارین به خاطر سوند عفونت ادراری گرفتم امپول انتی بیوتیک میزدم و تموم شد اون داستانا ولی ...

الان 

بچم سه ماهشه هنوز پاک نشدم

هیچکس همکاری نمیکنه بچم رو نگه داره .

شوهرم پیش بچم بود 

بدو بدو رفتم دکتر زنان تو هوای سرد 

شیر خودمو میدم

ضخامت اندومترم ۷ میلی متر بود رفتم سونو ماه پیش 

امروز یه دکتر رفتم گفت سونو واژینال بده . گفتم من سونو رحم دادم اکی بودم . گفت نه نشون نمیده رحم . منم حقیقتا نمیتونستم برم واژینال گفتم با یه دکتر دیگه مشورت کنم دکتر دیگه گفت تخمک گذاریت بهم ریخته کپسول ترنسید 250 و مفنامیک اسید 250داده از هرکدوم دو‌ ورق  هر ۸ ساعت و آمپول ویتامین k

بعد گفت مصرف کن خوب نشدی بیا سونو پاپ اسمیر و .. 

توروخدا دعا کنید برام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشالا چیزی نیست عزیزم

واژینیموس و عفونت اداریو منم داشتم

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
عزیزم ازت خواهش میکنم مکمل هاتو سر وقت بخور. ویتامین دی و کلسیم و اهن یا اینکه مولتی ویتامینتو.من سه ...

واقعا ؟؟ منم خودم کلسیم همش یادم میره

مولتی هم نمیخورم میگم چاقم بدتر میشم 

ولی غذا خیلی گرسنه ام میشه 

عزیزم ازت خواهش میکنم مکمل هاتو سر وقت بخور. ویتامین دی و کلسیم و اهن یا اینکه مولتی ویتامینتو.من سه ...

قرص اهنمو مرتب نخوردم مولتی هم همینطور . خوب میشم آیا

واقعا ؟؟ منم خودم کلسیم همش یادم میرهمولتی هم نمیخورم میگم چاقم بدتر میشم ولی غذا خیلی گرسنه ام میشه

اگه شیر میدی چیزی تو جونت نمیمونه که چاقتم بکنه. حتما بخور. خیلی دیر جبران میشه و وقتی بچه ت یکم شر و شیطون شد دیگه حوصله ت نمیکشه و یه مامان پرخاشگر میشی

راستی بارداری به خاطر تغییر هورمون ها خوذش باعث ضخیم شدن دیواره رحم میشه، طبیعیه و. نگران کننده نیست، به مرور درست میشه

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
اگه شیر میدی چیزی تو جونت نمیمونه که چاقتم بکنه. حتما بخور. خیلی دیر جبران میشه و وقتی بچه ت یکم شر ...

من الانم متاسفانه خیلی پرخاشگرم

اصلا تحمل جیغش رو ندارم خیلی دعواشون می‌کنم چون خیلی احساس افسرده‌گی دارم 

حوصله داشتی تاپیک رو بخون ممنون عزیزم 

من ۹ _ ۱۰ روز پریود میشدم 

اتفاقی برای رژیم لاغری هر روز یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل و یک چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین میریختم تو یه لیوان آب 

هر رو ۸ لیوان آب بهش همین ۲ تا رو میریختم میخوردم هم دیر پریود شدم هم ۵ روزه پاک شدم 

برای رژیمم تخم چیا هم میخوردم تو فلاکس نیم لیتری ۱ قاشق مرباخوری میریختم و یه لیوان آبجوش یا باد کنه و برسه ( ۱ ساعت قبل ناهار مبخوردم ؛ باز درست میکردم ۱ ساعت قبل شام ) ولی تخم چیا عصبانیم کرده بود 

واژینیموس درمان شدین؟ چجوری ؟

اره اوایل ازدواجم بود، ما بعد از 8 ماه تونستیم رابطه داشته باشیم، الان سالها میگذره، به مرور خوب شدم، از استرس و ترسه دیگه یواش یواش خوب میشه

برای عفونت ادراریتم به هیچ عنوان تو خونه شورت نپوش. من قبلا خیلی عفونت ادراری میگرفتم یه دکتری گفت نباید تو خونه شورت بپوشی. منم هفته ی اول کمی اذیت شدم ولی الان دیگه عادت کردم هر وقت بیرون میرم میپوشم ولی تو خونه. چهار پنج ساله که دیگه عفونت نمیگیرم، دقیقا از همون موقع