2777
2789
عنوان

دارم از غصه دق میکنم واسه پیر مرده

481 بازدید | 28 پست

یه پیر مرد هست مدت هاست جفت سوپری میشینه یه سری وسیله که نمیدونم دقیقا چین (حس میکنم دست دوم هستن) میفروشه

فکر کنم کفش و لیف و این چیزا باشه

بخدا دلم کبابه چرا من باید حرص همه چیو بخورم😔😔😔😔😔چطور بهش کمک کنم اخه زشته ادم صدقه بده بالاخره گدایی که نمیکنه

از طرفی لوازمش بدرد من نمیخورن

بخدا کل امروز فکرم درگیر بود اصلا نتونستم درس بخونم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ک میخوای پول بدی خب یچیزی بخر حس گدا بودن نکنه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

عام میتونی غذا بدی میتونی پولتو جمع کنی یروز همسو یجا بدی بهش عام میتونی به اداره اوقاف و امور خیریه معرفیش کنی کمکمش میکنن

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
همشونو بخر بده خیریه اگه پول داری

خودم تابستون باید شاغل شم

بخدا هدفم از شاغل شدن یکی اینه دستم جلو کسی دراز نباشه یکی به مردمم کمک کنم غمشونو نبینم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.