2777
2789
عنوان

چطور رابطه ای که خودم برگشتم رو تموم کنم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3062 بازدید | 84 پست
عزیزم پسری که قصدش جدی نیست تموم نمی کنه اصلا چون یه سرگرمی می خواد تا وقتی که هست باشه هر وقت هم خو ...

از این میترسم واقعا بهم علاقه داشته باشه من باز جدا شم و کارما جوابمو بده

میترسم عواقبشو تو زندگیم ببینم🥲💔

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

گلم نمیشه که انتظار داشته باشی مثل اول باشه بعدشم توهم دیگ دیر به دیر جواب بده تا بعد یبار دیگ کلا ج ...

حالا دیشب هم رفتارش خوب شده بود هم زود جواب میداد

موندم چیکار کنم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلمچه مهربونی شما🥲🤍دیشب ک صحبت کردیم اخلاقش خوب شده بود پیامم زود جواب میدادولی ازاینکه ...

عزیزدلم مهربونی از  خودته ❤️

نمی‌گم که کات کن میگم انقدر تو ذهنت بزرگش نکن که کل ذهنت رو مشغولش کنی دیر پیام داد منو بازی میده و.... به درست برس به خودت به هدف های دیگه ات بر فرض این آقا برای سرگرمی باهات وقت می‌گذرونه بعد که همه چی تموم شد خودت رو سرزنش نمیکنی چرا انقدر اهمیت دادم ؟ هیچی تو دنیا مهمتر از خودت و اهدافت نیست عزیزم منم مثل توام درکت میکنم که ینفر ذهنت رو مشغول کنه چه عذابیه کل زندگیت مختل میشه خیلی رو خودم کار کردم که بهتر بشم به همین دلیل بهت میگم خودتو مشغول کن که فکر نکنی بهش رفتارهاشو تحلیل نکنی 

حالا دیشب هم رفتارش خوب شده بود هم زود جواب میدادموندم چیکار کنم🥲

چی بگم والا 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

عزیزدلم مهربونی از خودته ❤️نمی‌گم که کات کن میگم انقدر تو ذهنت بزرگش نکن که کل ذهنت رو مشغولش کنی د ...

درسته

این ماه که کلا درگیر درس میشم

فکرکنم کلا از یادم بره🤭

ولی مشغله ذهنیم بخاطر اینه که حس میکنم سرگریمم واسش 

حس بدیه این موضوع🥲

بدترش حقشه😒هرکی دخترمو اذیت کنه رواذیتتتتت میکنم

باید به فکر یه جین ۱۲ تایی بندانداز باشیم

همه منو اذیت میکننن با یدونه سخته حسابشونو برسیم🥲🤣🤣💔

باید به فکر یه جین ۱۲ تایی بندانداز باشیمهمه منو اذیت میکننن با یدونه سخته حسابشونو برسیم🥲🤣🤣💔

پس همون تبر💁‍♀️😂کارمون سریع پیش بره به همشون برسیممم

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕