2777
2789
عنوان

شده تو بارداری از چیزی بترسید و جیغ بزنید😥

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
هفته پنجم ؟؟؟عزیزم اون الان نطفه هم شاید نباشه این حرفا چیه من ۸هفته بودم تو حموم گیر کردم فکر کردم ...

توکل بر خدا

میترسم بخدا😥

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بله.خدا رو شکر چیزی نشد.من از ترس فشارم افتاد🤦‍♀️

دعاکن برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تجربه من که دوره بارداری خیلی خیلی بدی رو گذروندم سوره ولعصر خوب بود مرتب می‌خواندم برای آرامش خودم ...

🌹💋

دعاکن برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین بچه سالم با این چیزا بلایی سرش نمیاد . دور از جون همه ، جاری من هفته های اول بارداریش ، پدرش فو ...

توکل برخدا

دعاکن برام💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل برخدادعاکن برام💋

ان شاالله که به سلامتی بغل کنی نی نی رو 😍😍😍 

الان شرایطت خیلی خاصه ، یه فرشته توی دلت داری ،  دعات گیراس ، شما هم برای حاجت من دعا کن اگه تونستی 🌹🌹🌹

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ان شاالله که به سلامتی بغل کنی نی نی رو 😍😍😍 الان شرایطت خیلی خاصه ، یه فرشته توی دلت داری ، دعات ...

ممنونم گلم💋🌹

انشاالله حاجت روابشی عزیزم🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم گلم💋🌹انشاالله حاجت روابشی عزیزم🥹

ممنون عزیزم 😘😘😘😘

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم