2777
2789
عقدمون ماه دیگه اس و صیغه ایماز جلو باکره ام ولی از پشت ن در هرحال شوهرمه عزیزم توام بخاطر اینچیزا خ ...

عزیزم مشکلی برات پیش نمیاد؟؟ مشکلات جسمی و عوارضی که میگن با رابطه مقعدی بوجود میاد

عقدمون ماه دیگه اس و صیغه ایماز جلو باکره ام ولی از پشت ن در هرحال شوهرمه عزیزم توام بخاطر اینچیزا خ ...

رابطه از پشت ببخشبد ببخشید دیونه ای میدونی چقد ضرر داره برات اگه بی اختیاری مدفوع و باد معده گرفتی یا مقصدت پاره شد یا بواسیر گرفتی چکار میخوای بکنیییی

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر از خوندن این پست ناراحت شدم چجور  میزارین اینجور به بدنتون اسیب بزنن حیف شما حیف   

شوهرش بوده چجوری درک نمیکنی؟

از لحاظ شرعی بله اما شرایطم باید سنجید خدا به آدم عقل نداده آکبند با خودش ببره تو خاک واسه استفاده به بشر عقل و تفکر داده 

وقتی چندماه خودشو نگهداره طرفشو کامل تر بشناسه بعد رابطه برقرار کنه بهتر نیست؟؟

چقدر از خوندن این پست ناراحت شدم چجور میزارین اینجور به بدنتون اسیب بزنن حیف شما حیف

منم.. دخترامون چقد میتونن بی فکر باشن هیچ لذتی ب جز درد هم نداره فقط زجر کشیدنه 

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
از لحاظ شرعی بله اما شرایطم باید سنجید خدا به آدم عقل نداده آکبند با خودش ببره تو خاک واسه استفاده ب ...

بله بهتره من نگفتم عقلانیه ولی دیگ کسی نمیتونه بهش ایراد بگیره چون شرعی و قانونی بوده