2777
2789
عنوان

بچم همش بالا میاره 8 ماهشه

60 بازدید | 10 پست

دخترم قربونش برم.

امروز ی عالمه باهاش بازی کردم 

ی عالمه بوسش کردم 

بردمش حموم 

بعد حموم خوابش نیم ساعت نشده بود بیدار شد شیر دادن بهش دوباره خواب تو خوایم باز شیر میخورد ک بالا اورد 

دیگه از اونموقع ک دوسه ساعت شده 3.4 بار استفراغ کرده 

قبلشم ی چنتا سرفه میکرد و گاهی بالا می‌آورد 

نمی‌دونم ادامه اون سرفه هاست 

یا ویروسی چیزی بهش منتقل شده 

بچم هروی می‌خوره بالا میاره

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتماوویروس گرفته دخترمن چندماهه درگیراین ویروسات تمام گوشت بدنش اب شده انقدضعیف شده بچم😔

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عزیزممم ببرش درمانگاه

فردا میخام ببرم دکتر خودش 

الآنم خوابیده اما معده اش خالیه😞

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
حتماوویروس گرفته دخترمن چندماهه درگیراین ویروسات تمام گوشت بدنش اب شده انقدضعیف شده بچم😔

خدا منو نابود کنه اگه ب بچه ویروس داده باشم 😞😞

الان چطوره؟

چرا اینقدر طول کشیده درمانش؟

ینی قراره خدای نکرده دختر منم اینجوری بشه؟؟😰😰😰😰

خدا منو نابود کنه اگه ب بچه ویروس داده باشم 😞😞الان چطوره؟چرا اینقدر طول کشیده درمانش؟ینی قراره خدا ...

ازوقتی هوارسردشده بچم یه ریزمریضه اصلاازتنش بیرون نمیره هربارم به شکل مختلف میگیره به خدامن به خاطربچه ازخونه بیرون نمیرم ولی بازمریض میشه

یه باردهنش افت زد

یه باراسهال واستفراغ گرفت

الانم صداش رفته بینیش کیپ میشه 

وتوهمه ی اینابدغذامیشه بچم دیگه جون نداره خیلی خودموسرزنش میکنم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم