2777
2789

هرماااه داستان داریم یک و هفتصد باید بده تا حالا بعد از سه سال جدایی یکماهم کامل نداده منم اصلا نرفتم دادگاه گفتم گناه داره چون بچم خیلی دوسش داره میترسم دیگ بچه رو نبینه و بچم ناراحت بشه مخصوصا ک کلاس اوله اما همین مدرسه رفتنش خرجشو کلی برده بالاتر و اونم ن براش چیزی میخره ن نفقه شو درست میده هرماه باید بگم واریز کن هردفعه پونصد هفتصد میریزه نمیریزه بعدشک میگه روانی همش دنبال پولی درصورتیکه من از وکیل پرسیدم اگه برم دادگاه نرخ نفقه بچه الان۲۵۰۰هست بیشترشم میکنن ولی من خر نرفتم 

فقط بخاطر بچم ک خیییلی باباییه

یه بار اگه میرفتم دادگاه حداقل پنجاه میلیون نفقه عقب افتاده داره میگرفتن مینداختنش زندان ادم میشد همیشه هم بهش میگم میگه هر غلطی میخای بکن 😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو حتما پیگیرباش‌ بخاطر بچه ت.سالی یکبار میتونی درخواست افزایش نفقه بدی

ولی بخاطر بچم نمیرم چون وقتی همون پونصد تومنم میده تا دوسه روز بچه رو تحویل نمیگیره بچمم شدیدا باباییه حالیش نیست همش گریه داد بیداد و باباشو میخاد 

ی وقتایی دلم میخاد کلا برم بدمش ب خودش بگم این تو اینم پدرت باهم زندگی کنید دست از سرمن بردارید

اما اون نمیتونه نگهش داره و ب درس و مشقش برسع یچم تباه میشه خدای نکرده

نمیترسی بچتو بگبره؟؟؟اره نفقه دو و پونصده ربطی ب دیدن ندیدنش نداره بری دادگاه اگ سه ماه نده میتونی ح ...

من شاغلم اما کلی قسط و قرض و وام دارم حقوق متوسط کارمندی و واقعا گاهی اوقات نمیرسونم اینماه سی تومن وام ب بدبختی گرفتم و هرچی توی خونه نداشتیم تونستم بخرم

اره میدونم میتونم برم دادگاه شکایت کنم اما بعدش اون لج میکنه با بچم بدرفتاری میکنه و بچم اذیت میشه یا میگه ذیگ نمیخام ببینمش

نمیترسی بچتو بگبره؟؟؟اره نفقه دو و پونصده ربطی ب دیدن ندیدنش نداره بری دادگاه اگ سه ماه نده میتونی ح ...

نمیترسم بچه رو بگیره اصلا گاهی میگم بیا ببر خودت بزرگش کن نفقه هم بمن نده خیالت راحت.اما اون اصلا نه میتونه ن میخاد اینکارو بکنه

من شاغلم اما کلی قسط و قرض و وام دارم حقوق متوسط کارمندی و واقعا گاهی اوقات نمیرسونم اینماه سی تومن ...

ب درک ک نمیبینه بچتم عادت میکنه بگو بابات مرده 

چند ساله جدا شدی 

منم جدا شدم بچم ۵ سالشه وقتی جدا شدم دو سالش بود

ب درک ک نمیبینه بچتم عادت میکنه بگو بابات مرده چند ساله جدا شدی منم جدا شدم بچم ۵ سالشه وقتی جدا شدم ...

من سه ساله جدا شدم

ما همسایه ایم بچم ماشین باباشو هرروز میبینه گاهی توی کوچه خودشو میبینه.....

از طرفی هم واقعا گاهی احتیاج دارم برای خودم بدون بچه باشم اعصابم داغونه و موقعایی ک پیش باباشه ی کم راحتترم

شرایطش چجوریه ک میگی نمیتونه مادر ندارع؟

ی مادر پیر دارع ک حتی غذاهاشم بچه ی من نمیخوره خودشم میره سرکار بچه ی منم کلاس اوله روزی سه چهارساعت باهاش مشق کار میکنم پدرش تا حالا یه صفحه مشقم باهاش کار نکرده بفرستمش پیش اون کلا باید فاتحه ی درسشو بخونم

من سه ساله جدا شدمما همسایه ایم بچم ماشین باباشو هرروز میبینه گاهی توی کوچه خودشو میبینه.....از طرفی ...

اهان پس نزدیک باباشه 

رابطه پدر دختریو بسپار ب خودشون تو کارت نباشه ک با بچه خوبه یا بده حتی التماسشم نکن ک بیاد دخترتو ببینه 

ب دخترت یاد بده بره خوته باباش