2777
2789
عنوان

یه چیزی در مورد پسر دوست بابام فهمیدم حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 44 پست
خب د اگه گی باشه که زن نمیگیره اصلا عاشق نمیشهیکچیزی این وسط عجیبه

یادت نیست ی خانمه تاپیک زد شوهرش خیانت کرده بهش حتی ی  پسر بچه هم داشتن ولی شوهره.... خانمه از رد و بدل عکس متوجه شده بود

هوخت ، هورشت ، هومت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر عجیب و در عین حال پر رونق همینطور وحشتناک دخترا دارن مثل مردا میشن مردا هم...

دخترا یک دختره بود مدرسه دوستم خیلی ......

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

یادت نیست ی خانمه تاپیک زد شوهرش خیانت کرده بهش حتی ی پسر بچه هم داشتن ولی شوهره.... خانمه از رد و ...

اخه اون میگیم شاید سنتی بوده ازدواج و..محبور شده کلی چیزییی

ولی وقتی دوستن دوست دختر داشته

این عجیب تره

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

یه جوابی داد که خود جوابه صدتا سوال ایجاد کرد🤣🤣🤣

ببخشید میگن یعنی با پسرا .... هست

حالا اونا دقیقا چطور فهمیدم پسره با رفیقاش اینکارا میکنه؟ 😐

کلا قضیه مشکل داره

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
دخترا یک دختره بود مدرسه دوستم خیلی ......

خیلی چی؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

حالا اینا از کجا فهمیدن شاید اونا چرت میگنبعد پسره اینجوری بوده و دوس دختر داشته؟

بعلی‌اکبر اینطورین طرف زن داشته بعد معتاد بود مرده وسط زدناش با هم اجاقی هاش هم بوده یه زنه بود دختر عمه خواهر شوهر عمه من  شوهر این زنه اینطوری شده بود همین ترسناکه دیگه چرا اینطوری دارن میشن من واقعا ذهنم خراب شده راجب همه 

خیلی چی؟

دوستم میگفت دختره تو دستشویی با یکی از سال بالایی هاش..... ببخشید واضح نمیتونم بگم فقط اوضاع خیلی بده بشدت برای پسرا 

حالا اونا دقیقا چطور فهمیدم پسره با رفیقاش اینکارا میکنه؟ 😐کلا قضیه مشکل داره

خاله دوست دختر پسره مغازه داره محله ما اونا هم اینطوری آشنا شدن خالش تقریبا یک کوچه فاصله داره خونش با ما اون به مامانم گفته بود

دوستم میگفت دختره تو دستشویی با یکی از سال بالایی هاش..... ببخشید واضح نمیتونم بگم فقط اوضاع خیلی بد ...

اها گرفتم 😥 

میبینی داریم به کجا میریم..

اخه ی دختر چرا آخه..

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

خب د اگه گی باشه که زن نمیگیره اصلا عاشق نمیشهیکچیزی این وسط عجیبه

از همونا که زن نمیرسه دستش هر کاری میکنن  هستن دیگه

اها گرفتم 😥 میبینی داریم به کجا میریم..اخه ی دختر چرا آخه..

همه چی باعث شده از همه شوخی هایی که تو مجازی باب شد کشیده میشه فیلم هایی که درست میشه به نظر من فک کنم تو اون نوجوانی که تازه می‌فهمن و بعد بچن دیگه یه کارایی میکنن و بعد میمونه روشون 

فقط از خدا میخوام این مدل آدما از خود وخانوادمون درو باشن