2777
2789
عنوان

شوهرم برام کباب دزست کرده گربه خر اومده خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 89 پست

هوا سرده 

نوش جونش 

عزیزدلم

خدا به سفره ات برکت بده دختر مهربون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به ذائقه اش نمیخوره میدونی 😂😂

اره همون😂

من یبار اومدم لطف کردم یه تیکه از پیتزامو دادم بهس اومد بو کرد یه لیس زد رفت نگاشم نکرد

اون موقع بود که فهمیدم دارم چی میخورم😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوا سرده نوش جونش عزیزدلمخدا به سفره ات برکت بده دختر مهربون

قربونت برم عزیزم پشمالو خان خیلی حساسه رو غذاش فقط  کباب ماست و شیر ارگانیک🤣

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یه مرغ داشتم کباب خیلی دوس داشت یه روز چلوکباب میخوردیم 

دیدم از تو بشقابم کباب داره حرکت میکنه میره

نگاه کردم دیدم مرغمه داشت کبابو رو با نوکش میکشید ببره بخوره🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
اره همون😂من یبار اومدم لطف کردم یه تیکه از پیتزامو دادم بهس اومد بو کرد یه لیس زد رفت نگاشم نکرداون ...

منو بگو رفتم براش کوکتل خریدم آوردم بو کرد یه نگا چپ کرد رفت 🤣🤣

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
🤣🤣 ماست هم بزار دوسدارن 😬😍🥴

اره اتفاقا از سطل ماست مون نصفش برا گربه هاست😂قبلا ۳ تا بودن الان یکی شون نمیاد انگار مرده دوتا شدن ۰

روزی اون بوده خدا بهتون برکت بده

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

قربونت برم عزیزم پشمالو خان خیلی حساسه رو غذاش فقط کباب ماست و شیر ارگانیک🤣

کباب نده بهش 

پیاز براشون ضرر داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم همیشه عذا میدم به گربه های بیرون و به سکا مخصوصا الان که سرده اما یحا میدم که مزاحم دیکران نشم کسی نترسه ازشون ینفر بهم میگه نده بهشون غذا پولشو بده من بدم نوم اما من به هرکسی میگم راحب این زن طرفشو میگیره تو همه چی به نظر شماها راست میگه یانه چون بچه های نینی سایت سر به موضوع دیکه دعوام کردن و گفتن کارتو اشتباهه الان دو دل شدم نمیدونم شابد حق داره میگه بهوشن غذا نده پولشو بده من 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
یه مرغ داشتم کباب خیلی دوس داشت یه روز چلوکباب میخوردیم دیدم از تو بشقابم کباب داره حرکت میکنه میرهن ...

وایی🤣🤣🤣 اون تو زندگی قبلی اش پلنگی چیزی بوده 

اره همون😂من یبار اومدم لطف کردم یه تیکه از پیتزامو دادم بهس اومد بو کرد یه لیس زد رفت نگاشم نکرداون ...

سوسیس برادر مرحومش بوده

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊