2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مامان من هرچی بگیرم یه نقی میزنه ‌ شاخه گل نمیخاد حتما لباسی چیزی من واقعا ندازم پول هیچی ۲۰۰ توم ...

چی بگم اوضاع همه ریخته بهم..ولی ب ی چیز کوچولو یادش کن..من این نهمین روز مادر هست ک نمیتونم کادو بخرم..چون نیست ک بخرم...

برید رستورانی که برنامه یلدا دارهحالا چرا فرار؟ مگه چطور میشه خونه هر دو طرف یک ساعت برید و برگردید؟

به مهمونی رفتن و ارتباط گرفتن با آدمایی که باهاشون بهمون خوش نمیگذره علاقه نداریم

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    

بزنید به دل جاده

لب دریایی ، رودخونه ای چیزی

منقل و خوراکی و اینام بردارید 

سیب زمینی و قارچ و اینا ببرید کباب کنید

اگه قلیونی هستید ببرید تو سرما میچسبه

صبح برگردید

البته اگه جایی هستید که برف میباره نمیشه این برنامه رو پیاده کرد😂من جنوبم ما فقط سرمامون زیاده برف و بارون نداریم

چی بگم اوضاع همه ریخته بهم..ولی ب ی چیز کوچولو یادش کن..من این نهمین روز مادر هست ک نمیتونم کادو بخر ...

خدا رحمتش کنه عزیزم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
فک نکنم سر زدن در حد یه ساعت به بزرگترا انقد سخت باشه ولی میتونید بگید با دوستاتون قرار دارین

تایپ های شخصیتی متفاوته برای ما سخته 

اینم گزینه خوبیه البته اگه اون دوستمون نره خونه پدرمادرش

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟