2777
2789
خب اونابیان خونتون چی

وای نه😰😰😰

فکرشم ترسناکه😰😰

از مهمونی دادن وحشت دارم

اصلا اینو خوندم تپش قلب گرفتم😰😰😰

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جز جنوب جای دیگه نمیشه رفت مسافرت الان

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

ب ی شاخه گل رز قانع میشه مامانت ..خدا حفظش کنه برات...خوش ب حالت ک داری مامانتو ک ازت توقع داشته باش ...

نه مامان من هرچی بگیرم یه نقی میزنه ‌ شاخه گل نمیخاد حتما لباسی چیزی من واقعا ندازم پول هیچی ۲۰۰ تومن دارم برا کی بخرم مامانم مادر شوهرم تازه شب یلدا هم از ما انتظار دارن مهمونی بدیم

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
ما خداروشکر هم خانواده خودم هم همسرم جمع میشن یه جا دیگه دغدغه نداریم😑😂ولی روزی به این دغدغه دچار ...

چه جواب خوبی

ولی خانواده ما قانع نمیشن با این جوابا😁

تو این سرررمااا

اوه به این دقت نکرده بودم😂💔

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
چقدر سخت میکنیدمن فقژ نی نی سایت این جور جرفارو میشنومماها کل خاندانموندو شب یلدا داریمهمه زوجین یک ...

آدما تایپ های شخصیتیشون متفاوته

چیزی که برای یکی راحته برای یکی دیگه ترسناکه و آزاردهنده است

توخونه تون بمونید بگین کرونا گرفتیم بگین رفتیم سفر اما بمونید خونه تون

یه اخلاق بدی دارم دروغ نمیگم🥴

مگه ول میکنن من بیشتر مامان خودم پیلس مادرشوهرم باتمام بدیش کاری نداره

نه من بگم نمیام کسی نمیتونه مجبورم کنه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️