2777
2789

من چه خاکیییییبببیبب تو سرم کنمم با اینکه فردا درس نداااااااااااااااااریممممممممم 

بلند شو بچه جوووون بلند شو باید شیرو کیکتو بخوری بعدششش سیکتررر کنی پیش به سوووووی مدرسه لعنت بو مدرسه چوقادانونوی ددسی گورونا😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی😁این دورانم تموم میشه دلت تنگ میشه

من چند ساله مدرسم تموم شده ولی هیچوقت دلم برای زجر کشیدن تنگ نمیشه

اگه بچه طلاقید خوشحال باشید شماوضعیتتون بهتر از کساییه كه مادر پدرشون باید طلاق میگرفتن و نگرفتن️‏ تو بیمارستان به چرت بودن دنیا پی میبری یه نفرو میارن ده بار خودکشی کرده یه قدم اونورتر یه نفر واسه ده روز بیشتر زنده موندن داره میجنگه. کاظم بهمنی یه بیت شعر داره که معشوقش رو به روح خودش تشبیه می کنه، و می خواد بهش بگه نرو.میگه: "روح برخواسته از من ته این کوچه بایست، بیش از این دور شوی از بدنم می میروم." مرگ به مردن نیست، آدم‌ها وقتی می‌میرن که دلیلی برای زنده موندن نداشته باشن. تو صبور نیستی، مجبوری. ‏من از دو تا چیز متنفرم واقعاً. اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق، باهوش و فهمیده. و از اون طرف اعتماد به نفس نفرت‌انگیز احمق‌ها و متوهم‌ها. امیدوارم هرکی چوب سادگیشو خورده یه روزی ام نون دلشو بخوره آدم همیشه به یکی احتیاج داره تا باهاش در مورد همه چیز همونجوری حرف بزنه که با خودش حرف میزنه. بعدها برای هیچکدوم از بهانه های امروز، به خودت حق نمیدی. به تاپیک آرزوهام سر بزنید میتونید آرزوهاتون رو بگید دقیقا یک سال بعدش پیاپتون رو ریپلای میکنم بگید به آرزوهاتون رسیدید یا نه
من چند ساله مدرسم تموم شده ولی هیچوقت دلم برای زجر کشیدن تنگ نمیشه

برا درس و اینا که هیچکی دلش تنگ نمیشه واسه دوستامون زنگ تفریحامون دلم تنگ میشه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

برا درس و اینا که هیچکی دلش تنگ نمیشه واسه دوستامون زنگ تفریحامون دلم تنگ میشه

برا اونا هم دلم تنگ نمیشه کل زنگ تفریحا استرس امتحان یا پرسش زنگ بعدشو داشتم معلما هم یکی از یکی زبون نفهم تر

اگه بچه طلاقید خوشحال باشید شماوضعیتتون بهتر از کساییه كه مادر پدرشون باید طلاق میگرفتن و نگرفتن️‏ تو بیمارستان به چرت بودن دنیا پی میبری یه نفرو میارن ده بار خودکشی کرده یه قدم اونورتر یه نفر واسه ده روز بیشتر زنده موندن داره میجنگه. کاظم بهمنی یه بیت شعر داره که معشوقش رو به روح خودش تشبیه می کنه، و می خواد بهش بگه نرو.میگه: "روح برخواسته از من ته این کوچه بایست، بیش از این دور شوی از بدنم می میروم." مرگ به مردن نیست، آدم‌ها وقتی می‌میرن که دلیلی برای زنده موندن نداشته باشن. تو صبور نیستی، مجبوری. ‏من از دو تا چیز متنفرم واقعاً. اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق، باهوش و فهمیده. و از اون طرف اعتماد به نفس نفرت‌انگیز احمق‌ها و متوهم‌ها. امیدوارم هرکی چوب سادگیشو خورده یه روزی ام نون دلشو بخوره آدم همیشه به یکی احتیاج داره تا باهاش در مورد همه چیز همونجوری حرف بزنه که با خودش حرف میزنه. بعدها برای هیچکدوم از بهانه های امروز، به خودت حق نمیدی. به تاپیک آرزوهام سر بزنید میتونید آرزوهاتون رو بگید دقیقا یک سال بعدش پیاپتون رو ریپلای میکنم بگید به آرزوهاتون رسیدید یا نه