2777
2789
عنوان

دیگ مطمعن شدم خیانت کرده

302 بازدید | 46 پست

بیاین تعریف کنم چجور  

بیایننن

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو عزیزم

پری شب رفتیم  رستوران دوتا دختر اومدن یکیشون ی جوری نشسته بود تو چشاش نگا میکرد بعد من هی میگفت بریم جای دیگ گوش نمیکرد تازه چشمکم زد 

به دختره حالا اینا بکنار گفتم تشنمه بیا بریم اب بگیرم گفت نه خودت برو احتمالا شماره گرفته از دختره 

امشب میره شهرستان سرکار هنیشه ساعت ۸ زنگ میزنه ولی الان خطش اشغاله داره با یکی دیگ حرف میزنه 

مطمعنم اون دخترس

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خب نجات پیدا کردی

حالا من الکی شک کردم یا اون خیانت کرده

اگه چشمکشو دیدی بقیه رو ول کن همین کافیه

دیدم الانم زنگش میزنم اشغاله فکر کنم من بخابم بهتره 

اونم با عشق جدیدش خوش باشه اصلا بره خاستگاری اون 

اگه ازدواج نکردید هنوز خدا دوست داره فهمیدی فقط کااات

هنوز مطمعن نیستم ولی فکر میکنم اره

اگه چشمکشو دیدی بقیه رو ول کن همین کافیه

چشمک خیلی قدیمی شده شاید تیم عصبی داره😂باورم نمیشه کسی چشمک بزنه دیگه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چشمک خیلی قدیمی شده شاید تیم عصبی داره😂باورم نمیشه کسی چشمک بزنه دیگه

الان چرا اشغاله