2777
2789

چیکار میکنید که یادشون میمونه یا کادو میخرن؟ 

نمیخوام مستقیم بهش بگم ولی اگر نگیره دلم خیلی میشکنه. 

اینجور موقع ها اشکمو درمیاره بعد میره یه کادوی ارزون قیمت میخره که دیگه فایده نداره بعد دو روز. 

حتی تولدمم امسال یادش رفت و هنوزم که هنوزه خیلی حس بدی دارم. نمیخوام تکرار بشه

به نطرم مستقیم بگو دلم میخواد اینجور مواقع برا هدیه بگیری حتی شده یه هدیه کوچیک.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نطرم مستقیم بگو دلم میخواد اینجور مواقع برا هدیه بگیری حتی شده یه هدیه کوچیک.

قبلا بارها دعوا کردیم سر این مساله، مقاومت هم نکرده، پذیرفته اشتباه کرده ولی بازم تکرار میکنه. 

سعی کن حساسیتت کم کنی، بعضی وقتا آدم فراموش میکنه واقعا هم منظوری نداره، من خودم اولین تولد همیرم اصلا یادم رفته بود در حدی که شب زنگ زد گفت امروز همش منتظر تماس بودم گفتم چرا گفت هیچی تولدم بود 😂

بعضی وقتا واقعا مشغله حواس برا آدم نمیزاره

شوهر من کلی پول خرج میکنه دائم و حتی همیشه رستوران اینا میبره ولی روز سالگرد و تولد و اینا هیچی نهایت یه شیرینی یا کیک بگیره یا اگ از قبل گفته باشم از چیزی خوشم میاد ک تهش دوسه تومن باشه میخرتش هیچوقت نمیاد پول بزاره کنار مثلا ده تومن یچی بگیره تهشم میگه در حد وسعمه و ندارم در حالیک ماهی راحت ۶۰ تومنو میدونم ک درامد داره تازه هر هفته ام کمش دوتومن واسه مادرش میزنه .. ولی مثلا یدونه کنسول خریدن یا حتی گوشی خریدن رو یک عمر میندازه عقب چون نمیتونه پول گنده داشته باشه و هر روز هر چی در بیاره خرج میشه نهایت تا اخر هفتش ..یادش میمونه ولی چ فایده جدی این مردا فقط دردسرن

سعی کن حساسیتت کم کنی، بعضی وقتا آدم فراموش میکنه واقعا هم منظوری نداره، من خودم اولین تولد همیرم اص ...

ایول برای اولین بار یه زن این ضربه رو زد🤣 نمیتونم اصلا چون برای خودش که میرسه، راحت کارتمو برمیداره میره کادوشو میخره. 

قبلا بارها دعوا کردیم سر این مساله، مقاومت هم نکرده، پذیرفته اشتباه کرده ولی بازم تکرار میکنه.

در کل زیاد ولی سخت نگیر این مناسبتا رو.اینا هم یه بهونه ست که شاد باشیم و جشن بگیریم نه که اوقاتمون رو تلخ کنیم.حالا اون نمیگیره خودت بهش اون روز بگو بیا بریم خرید کنیم.واسه خکدت یه چیزی که دوست داری و دلت نیومده پول براش خرج کنی رو بگو بخره بعدشم شام برین رستوران و تموم شه بره.سخت نگیر

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
شوهر من کلی پول خرج میکنه دائم و حتی همیشه رستوران اینا میبره ولی روز سالگرد و تولد و اینا هیچی نهای ...

چی بگم، دوست دارم بخره برام، اخرین باری که هدیه خرید چیزی بود که خودشم بتونه استفاده کنه. فقط مناسبتای مربوط به منو با نامردی بادش میره

ایول برای اولین بار یه زن این ضربه رو زد🤣 نمیتونم اصلا چون برای خودش که میرسه، راحت کارتمو برمیداره ...

خب توم چرا همینکارو نمیکنی؟ اگ مثلا توقع داره پنج تومن بهت کادو بده تو برو یچیز ده تومنی بخر تا دفعه بعدش از ترس اینک نری بیشتر خرج کنی خودش یچیزی بخره واست