2777
2789

خب همونجور ک می بینید نزدیک ب۶ ماه گذشته از قطع رابطم با خاهرشوهرم

ی فرد کنترلگر با مقداری خودشیفتگی ک سعی داشت تو کوچکترین مسئله زتدگیم دخالت کنه و من دم ب دیقه تاپیک میزدم غر میزدم و میگفتم چیا بهم گف و عصبی بودم ....یک ماهی میشه دست از تلاش برداشته

و رفتارش دقیقا عین خودم شده ،جای ک من هستم نمیمونه ،ماشینی ک من نشستم نمیشینه حتی اگر ماشین پدرشوهرم باشه ،دیگه نگاه پسرم نمیکنه ،دیگه سعی نمیکنه جلب توجه کنه ،دیگه درمورد من حرف نمیزنه 

شاید فک کنه با اینکار داره از اینکه بهش بی توجهی میکنم انتقام میگیره ولی نمیدونه همون چیزی ک من میخاستم داره انجام میده

این مدت درگیر درمان نشخوار فکریمم ،درگیر زندگی و بچمم ،بیشتر خونه مامانم میرم ،دوستای باشگاهمو بیرون باشگاه می بینم ،صبها میرم میدوعم ،عصرا ورزش میکنم اعصابم ک آروم تره هیکلم خوش فرم تر شده و پوستم شاداب تر شده ،خداروشکر کجا فکرشو میکردم بهترین تصمیم زندگیم میتونه قطع رابطه با این کنترلگر باشه ی نی نی سایت هم از غر غرام نجات پیدا کرد

خداروشكر

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پنج ساله با کل خانواده شوهر قطع رابطه کردم شوهرم و هر از گاهی پسرم میرن چندساعت و میان ولی من انگار اصلا نیستن نه در موردشون حرف میزنم نه شوهرم چیزی میگه واقعا در این مورد آرامش دارم دیگه بهم نیش و کنایه نمیزنن نمیبینمشون راحتم واقعا

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔دلم خونه اَز این تَقدیر شوم ، دنیا باهام بَد کَرده هَر بار ، غَمم یک بغضِ دامنگیرِ که ، زده فریادَمو صَد کَرده هَر بار ، به چی دلخوش کُنی وقتی که دَرد ، مِثل یه سایه هَر روز و هَر شَب هَمراهِتِه ، به کی دل خوش کُنی وقتی که دَردِ زخمِ رفیقا رو شونه هاته ، به عمق دَردِ مَن دِقَت کُنی تَنهاتَر اَز قَبل م ، عمیقاً دیگه کَسی دِلواپَسَم نیس ، سَفر دَردِ مَنِ دور اَز تو و تَنهایی مُطلق ، چرا بایَد بِرم کَمرَنگ شَم ، ای زندگی ، یَعنی بَسَ م نیست💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀

بچت چیزی نمگه؟عمه منم به ما بی توجهی می‌کنه ولی بعضی وقتا دلم می‌شکنه بچه عموم رو بغل میگیره پشتش رو ...

بچم یکسالشه ،من تمام تلاشم این بود ک این عمه عفریتش اصلا نگاهش نکنه و الان دقیقا ب همون چیزی ک میخاستم رسیدم کسی ک ب مادر بی احترامی کنه باید از دیدن بچه ای ک دوسداره منع بشه ،

من پنج ساله با کل خانواده شوهر قطع رابطه کردم شوهرم و هر از گاهی پسرم میرن چندساعت و میان ولی من انگ ...

من قبلا میزاشتم شوهرم ی ده دیقه پسرمو ببره خونه خاهرش ولی دیگه میخام اجازه اونم ندم دوس ندارم پسرم حتی ی دیدار کوتاه هم باهاش داشته باشه

بچم یکسالشه ،من تمام تلاشم این بود ک این عمه عفریتش اصلا نگاهش نکنه و الان دقیقا ب همون چیزی ک میخاس ...

اها،ولی من از عمم متنفرم خیلی مذهبی هست نمی‌دونم این کارا چیه می‌کنه حرص مامانمو درمیاره،عید به عید میبینیم همدیگرو ولی آنچنان سرش دعوا میکنن مامان بابام باهم،مثلا نشستیم خونه مامان بزرگم یهو میپره میگه زن داداش فلانه

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

من قبلا میزاشتم شوهرم ی ده دیقه پسرمو ببره خونه خاهرش ولی دیگه میخام اجازه اونم ندم دوس ندارم پسرم ح ...

من مجبورم بذارم ببره شوهرم همراهم نیست

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔دلم خونه اَز این تَقدیر شوم ، دنیا باهام بَد کَرده هَر بار ، غَمم یک بغضِ دامنگیرِ که ، زده فریادَمو صَد کَرده هَر بار ، به چی دلخوش کُنی وقتی که دَرد ، مِثل یه سایه هَر روز و هَر شَب هَمراهِتِه ، به کی دل خوش کُنی وقتی که دَردِ زخمِ رفیقا رو شونه هاته ، به عمق دَردِ مَن دِقَت کُنی تَنهاتَر اَز قَبل م ، عمیقاً دیگه کَسی دِلواپَسَم نیس ، سَفر دَردِ مَنِ دور اَز تو و تَنهایی مُطلق ، چرا بایَد بِرم کَمرَنگ شَم ، ای زندگی ، یَعنی بَسَ م نیست💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀