2777
2789
عنوان

خانماییی ک درونگران بیاین🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری عوض کردی

باید ریسک پذیر بشی از جواب طرف نترسی از اینکه فرد چه واکنشی نشون میده نترسی نظرتو، حرفتو بگی و بر این معتقد باشی که این نظر خودته ممکنه یکی بهش انتقاد کنه اما انتقاد کردن بد نیست 

آفرین تو زرنگیمن نپرسیدم و اصلا بهش فک نکرده بودموراجی خ رو مخه آدم آرامش میخواد

اگ زرنگ بودم تا الان ازدواج کرده بودم خاهر😂 مدرک تحصیلیت چیه؟ 

خب مگه دوران آشنایی حرف نمیزدین راجب این چیزا؟ دوس بودی باهاش؟؟ 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

برای اینکه به مشکل نخورید باید یا شما یا همسرتون به نفع اون یکی کنار بیاد .مثلاً شما درونگرایی یه خو ...

اون خیلی مقاومت می‌کنه در مقابل تغییر ولی مدام دوس داره منو تغییر بده و هی میگه اکتیو باش شاد باش

بیشتر میره رو اعصابم🥲

باید ریسک پذیر بشی از جواب طرف نترسی از اینکه فرد چه واکنشی نشون میده نترسی نظرتو، حرفتو بگی و بر ای ...

اخه من حتی میخوام سرکار برم میرم مصاحبه میگن تو روابط عمومی نداری بدرد ما نمیخوری خیلی خسته شدم دیگ

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اون خیلی مقاومت می‌کنه در مقابل تغییر ولی مدام دوس داره منو تغییر بده و هی میگه اکتیو باش شاد باشبیش ...

خب اگه اینجوریه اشکال ندارد شما تغییر کن ولی اول تست بده تا میزان درونگرایی ات رو بفهمی که چند درصد هست بعد روی خودت کارکن نمی‌گم اکتیو و برونگراشو کامل ولی میانگرا شو.اینجوری بهتره.

اون خیلی مقاومت می‌کنه در مقابل تغییر ولی مدام دوس داره منو تغییر بده و هی میگه اکتیو باش شاد باشبیش ...

وای من حتی ی دوست خیلی برون‌گرا و اکتیو داشتم دیگ خیلی رو اعصابم بود گذاشتمش کنار😂 حالا زن فرق میکنه ولی مردی ک خیلی برون‌گرا باشه و زیاد حرف بزنه کلا رو مخمه ینی دیگ بعد ۱۰ دقیقه حرفای دیگشو گوش نمیدم 

اخه من حتی میخوام سرکار برم میرم مصاحبه میگن تو روابط عمومی نداری بدرد ما نمیخوری خیلی خسته شدم دیگ

میتونی هم سرچ کنی برای روابط عمومی بالا و یا ارتباط گرفتن با افراد چکارایی باید انجام بدیم و جلو اینه تمرین کنی یا با اعضای خانواده 

من خودم اونقدی درونگرا بودم که سلام نمیتونستم با فرد غریبه کنم تو مهمونیا لام تا کام حرف نمیزدم اما الان... 

خب اگه اینجوریه اشکال ندارد شما تغییر کن ولی اول تست بده تا میزان درونگرایی ات رو بفهمی که چند درصد ...

تست تو گوگل هست؟ رایگانه؟ چی سرچ کنیم

میتونی هم سرچ کنی برای روابط عمومی بالا و یا ارتباط گرفتن با افراد چکارایی باید انجام بدیم و جلو این ...

اخه خانوادمم خیلی ساکتن تو خونه اصلا حرف نمی‌زنیم تو چجوری تمرین کردی؟

چون همش تو فکری که نکنه چیزی بگم فلان اتفاق بیفته نکنه این کارو کنم اونجوری بشه فلان بیسار بخاطر همی ...

خیر همچین چیزی نیست

اتفاقا خیلی عزت نفس و اعتماد ب نفسم بالاست 

ولی کلا مدل شخصیتیم همینه و کل خانوادم هم همینن 

کلا دوس ندارم زیاد صحبت کنم 

ب موقع و ب جا آره صحبت میکنم 

ولی اینکه در مورد هرچیزی نظر بدم نه 

کلا از گزافه گویی متنفرررررم 

ولی اگه بحث خوبی باشه ک ازش چیزی یاد بگیرم اتفاقا همراهی میکنم و لذت میبرم 

آره رایگان هست .سرچ کن تست mbti رایگان .توی یک سایتش تست بده از نتیجه شات بگیر بفرست .

خب درخواست بدم بفرستم اونجا