a_j_1370 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3899 عنوان بینی پسر چهار سالم کلا گرفته 39 بازدید | 7 پست بخصوص تو خواب اذیته و به سختی نفس می کشه. چکار کنم سریع باز بشه؟ هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا) امروز | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_j_1370 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3899 باید بری دکتر اینطوری بوش میاد مریض شده فک نکنم مریض باشه . چون حال عمومیش خوبه و هیچ علامت دیگه ای نداره هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
a_j_1370 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3899 آب نمک ولرم بریز تو دماغش، نمکش کم باشه آب نمک بینی و نمیسوزونه؟ هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
achingiii عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 813 فک نکنم مریض باشه . چون حال عمومیش خوبه و هیچ علامت دیگه ای نداره ببرش دکتر باید بفهمی چه مریضی داره تا بشه خوبش کرد وگرنه اینجوری نمیشه همین طوری یه دارویی داد دستش تا بره شاید بدتر بشه
hastya عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1717 آب نمک بینی و نمیسوزونه؟ نه عزیزم اگر نمکش کم باشه، بهش بگو یه کوچولو ممکنه سوزش داشته باشه. میخوای قبلش واسه خودت بریز ببینه