2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد کنکور فرهنگیان

22 بازدید | 2 پست

من علاقه زیادی به فرهنگیان ندارم ولی خانواده اصرار دارن ثبت نام کنم

رشتم تجربیه

میخواستم بدونم اگر رشته های دیگه ای قبول بشم و اینا از این لحاظ که فرهنگیانم ثبت نام کردم مشکلی پیش نمیاد؟میتونم برم همون رشته ها رو

چون فکر نکنم حتی حوصلم بشه منابعشو بخونم

همینجوری ثبت نام میکنم فقط

حتی تو مصاحبش هم میگفتن سخته فکر نمیکنم قبول شم از بس استرسی ام 

فقط اگه اینو هم ثبت نام کنم محدودیتی تو انتخاب رشته ازرطریق کنکور تجربی نیست بازم؟

اخه فکر میکردم هر کی فرهنگیانو ثبت نام کنه دیگه نمیتونه کنکور رشته خودشو بده

ربطی اصلا نداره تو جدا جدا حتی میتونی هنر و زبانم آزمون بدی یا فرهنگیان و هر چی..در نهایت ۱۵۰ تا انتخاب داری ک طبق اولویت هات میچینی و نسبت ب رتبت انتخاب میشه ک کدومو بیاری البته اونایی ک مصاحبه دارنو هم باید بری بدی ولی اگ مثلا پرستاری رو قبل دبیری زده باشی و رتبت بخوره قطعا همونو قبول میشی و کلا محدودیتی نداره فقط یه شانس اضافس و بنظرم خیلی خوبه

مجبور نیستی با حرف خانواده آت پیش بری خانواده منم خیلی اصرار میکنن به چیزی ولی من الکی میشنن پای حرفاشون آخرش کار خودمو میکنم 

باید بگم خانواده من از اون روشنفکر ها نیستن و سخت گیرن ولی خب بالاخره من راهش رو پیدا میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.