coffee_milk مدیر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 117 عنوان عزیزان یارانه واریز شده | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست سلامیارانه این ماه واریز شده ایا دیروز | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستا۷۶۷۶ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 9035 جسارت میکنم این سوالو میپرسم شرایطشون چیه جز این دهک هستن؟ ما اعتراض زدیم ولی فایده ای نداشت درامد پایینماشین و خونه هم ب اسمشون نیس۳ تا بچه کوچیکم داره
coffee_milk مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 117 جسارت میکنم این سوالو میپرسم شرایطشون چیه جز این دهک هستن؟ ما اعتراض زدیم ولی فایده ای نداشت ببخشید شما یارانه این ماه رو گرفتین؟!جزو اون دهک هایی هستین که۲۵ام هر ماه به حسابشون واریز میشه؟!یا۳۰ام هر ماه
رستا۷۶۷۶ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 9035 مطمئنی؟!کدوم بانک هستن؟ بانکشو نمیدونماز من پرسید چرا واریز نکردن.منم گفتم تو سایت چن نفر تاپیک زدن گفتن ک واریز نشده
ایستادهbaمشت عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6497 درامد پایینماشین و خونه هم ب اسمشون نیس۳ تا بچه کوچیکم داره شرایط شون مثل ماست منتها شوهر من بیکارم هست ! هیچی ندارم ولی فرزند یکی از همه کمتر میریزن دهکمون زدن ۶ حتی یه موتور هم نداریم !! اعتراض زدیم ولی فایده نداشت
ایستادهbaمشت عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6497 ببخشید شما یارانه این ماه رو گرفتین؟!جزو اون دهک هایی هستین که۲۵ام هر ماه به حسابشون واریز میشه؟!یا۳ ... خیر برای ما هر ماه ۳۰ ام میریزن جالبه یه برج ۷۰۰و خورده ای یه برج ۸۰۰ وخورده ای که زیادشون هست ما سه نفر هستیم
رستا۷۶۷۶ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 9035 شرایط شون مثل ماست منتها شوهر من بیکارم هست ! هیچی ندارم ولی فرزند یکی از همه کمتر میریزن دهکمون زد ... میگن هر شش ماه یکبار حسابا چک میشه و دهک ها تغییر میکنه.انشاالله برکت و ثروت ب زندگیت بباره ک دهک ها برات مهم نباشنالهی آمین
وفا۲وفا عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 1605 برای ما هم نریختن هر ماه ۲۵ واریز میشد ولی این ماه خبری نیست بانک سپه هستیم
ایستادهbaمشت عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6497 میگن هر شش ماه یکبار حسابا چک میشه و دهک ها تغییر میکنه.انشاالله برکت و ثروت ب زندگیت بباره ک دهک ه ... قربان شما ممنون از دعای خوبتون چند برابر برگرده به خودتون 💚💚
coffee_milk مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 117 برای ما هم نریختن هر ماه ۲۵ واریز میشد ولی این ماه خبری نیست بانک سپه هستیم پس چرا بعضیا میگن واریز شده براشون؟!