2777
2789
عنوان

همکلاسیم برگشت بهم توهین کرد 🙁

166 بازدید | 25 پست

راستش اوایل سال، یکی ازهمکلاسیای جدید اومد کلاسمون

منم خب تنها میشستم، اومد کنارم نشست

یکم باهاش صحبت کردمو.. ازش تعریف کردم. بهش گفتم: اگه احساس تنهایی کردی من کنارت میمونم اوکی؟ (آخه میدونین منم کلا ازوناییم که دنبال دوست میگشتم)

بعد دختره رفت ته‌میزکنار بقیه همکلاسیام، من بهش گفتم: فعلا کنارشون نرو. بزار اونا صدات بزنن.

بعد یهویی اونیکی همکلاسیم بهم گفت بتو ربطی نداره کسی احساس تنهایی میکنه، توخودت کمبود توجه داری، همینجوری که رید*م بهت دوباره هم اینکارومیکنم، اعتمادبنفستو میارم زیرصفر، به دنبال بهونه‌ام بزنمت یامیزنمت صدای سگ بدی

همون روزاول بود نشستم گریه‌کردم هیچی بهش نگفتم

Cold 𝖺𝗇𝖽 𝖾𝗆𝗊𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

الان من مقصرم که اون اینجوری باهام حرف زد؟

اون اومده بود فقط نمیخواستم کسی احساس تنهایی کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی سیسی‌یه بار جواب بدی مزش میره زیر زبونت دیگه تو سری خور نمیشی :)بودم که میگم

نه اتفاقا ساکت موندم. اونم ساکت شد کاری بهم نداشت

بیخیال.. کسی بهم اینجوری نگفته بود

می دونی منم‌ همسن تو بودم خیلی سعی می کردم مثبت باشم ولی خب خیلی ضربه خوردم :)

واسه همین همیشه به کوچکتر از خودم گفتم از حقت دفاع کن 

هیچ وقت تو بدترین حالت هم لایق این نیستی که بشنوی صدا سگ بدی 🫂❤️

🍷🌊You'll be the saddest part of me

می دونی منم‌ همسن تو بودم خیلی سعی می کردم مثبت باشم ولی خب خیلی ضربه خوردم :)واسه همین همیشه به کوچ ...

اهان.. من یازدهمم حتمن میخواید بگید بچه هستی و افکار ۱۳ ساله هارو دارین

اهان.. من یازدهمم حتمن میخواید بگید بچه هستی و افکار ۱۳ ساله هارو دارین

میخواستم میگفتم‌

مثل اینکه مدلت این جوریه از اونا که باهات خوب حرف بزنن‌ میری بالا

می دونی منم‌ همسن تو بودم خیلی سعی می کردم مثبت باشم ولی خب خیلی ضربه خوردم :)واسه همین همیشه به کوچ ...

حالا میدونی چیشد؟ من وقتی رفتم دبیرستان دوستی نداشتم بعد رفته بودم دنبال دوست بگردم.. فقط ازمحی خوشم اومد میخواستم باهاش حرف بزنم حتی بغل‌دستیش هم امسال پرسید که میخواستم بدونم چرااز محی خوشِت میادو این حرفا

بعد میاد توروی من میگه (ماهمکلاسی هستیم من نمیدونم سراین نوشته‌ها توچه فکری درموردم میکنی).

میگه همکلاسی یعنی من دوستت نیستم=)

میخواستم میگفتم‌مثل اینکه مدلت این جوریه از اونا که باهات خوب حرف بزنن‌ میری بالا

اوک.. حالا من گفته بودم که نسبت به هانیه حس مسئولیت میکنم و مواظبشم، ازش تعریف میکنم دخترخوبیه و..

بعد دختره میگه چرا توحس مسئولیت بت دست میده مگه توننه باباشی؟

بعد بم میگه به کسی اهمیت بده که واست ارزش قائل باشه

الان این حرفش درسته؟ شما اگه کسی بهتون اهمیت نده توجه نکنه ارزش قائل نمیشین واسش؟

حالا میدونی چیشد؟ من وقتی رفتم دبیرستان دوستی نداشتم بعد رفته بودم دنبال دوست بگردم.. فقط ازمحی خوشم ...

دوستیای‌ دبیرستان تهش هیچی نیست

بهتره بگم دوستی دخترا‌ تلخه ولی همه یه روز میفهمن‌ این رو :)

فدا سرت که نخواست !

همیشه با آدمای مختلف بگرد

اما با هیچ کس صمیمی نشو