2777
2789

دو ماهه عروسی کردیم شوهرم می‌گفت عید یدونه سفره تزیین کنیم ( دلقک بازی فقط ) مادر شوعرمم گفت ن شاید فامیل های زنت خاستن بیان معذب میشن امروز ب من برگشته میگه تخمه و شیرینی رو ما می‌خریدم آجیل رو شما منم خجالت کشیدم بگم زحمت می‌کشی میخایی بری چعص توکن بدی ب تخمه اونم هیچ دو مشت ب ما ندی !!! شوهر نداره برادر شوهرم کار میکنه تو فروشگاه اونم برگشت گفت منم از فروشگاه تخممه میارم منم ب برادر شوهرم گفتم تو همون فروشگاهی ک تو کار می‌کنی هست چهار مغز گفت آره گفتم پس میایم از اونجا خرید میکنیم با زبون بی زبونی گفتم بگو پسر کوچیکت بخره خب ب ما چ !! وایی کاش اوکی بشه بریم مسافرت نباشیم تا من اخلاقای این گدا صفت و تحمل نکنم ما هنوز یارانه هامون جدا نکردیم فیش آب و برق آورده شده ۲۰۰ میگه نصف نصف منم ب شوهرم گفتم اگه قرارع نصف نصف باشه یارانمو جدا میکنم پول تو پوله پول ما علف خرج نیست که انقد این زنننننن خود خوااااعععععع ... عروسی ما لنگه یک ملیون پول بودیم در حدی ک من دسته گل عروسیم اجاره کردم !! دو هفته بعد عروسی ما خانوم شو کرد که پاسپورتم اومده دارم میرم کربلا برادر شوهرم ۱۷ سالشه حتی می‌ترسه تنهایی بخوابه منم امروز برگشتم گفتم کی میعاد این و بیدار کنه بره سر کار برگشهته پرو پرو میگه اون دیگ ب من ربط ندارع تو و دخترم مدیریت کنید 😐😐😐😐منم گفتم والا من تنظیم هوابم قاطی شده خودت میبینی عصرا از خواب بیدار میشم متاسفانه نمیتونم مسئولیت قبول کنم فوقش شبا بیاد پیش ما 

چرا میگی بیاد پیش شما از الان جدا کنید همه چیو

چطوری جدا کنم ؟ برادر شوهرم انقد پروعه این خانوم بره کربلا بدو بدو قرارع بیاد اینجا طبقه بالاشونیم ؛؛ منم ب شوهرم قرارع یکم ک ک من نمیتونم مسئولیتشو قبول کنم این شبا کجا میخواد بخوابه خبببب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر نرو اونجا

به تو چه برادرشوهرت کی بیدار شه و کی بخوابه و چی بخوره و چیکار کنه

مگه تو پرستار و نوکرشی ؟

تو سرت به زندگی خودت باشه فقط 

یارانتون رو هم سریعتر جدا کنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

انقدر نرو اونجابه تو چه برادرشوهرت کی بیدار شه و کی بخوابه و چی بخوره و چیکار کنهمگه تو پرستار و نوک ...

فقط از بابام خجالت میکشم ؛؛ این خانوم انقد پزوعه جدا هم کنیم میخواد بگه چرا جدا کردید من نیاز داشتم ... از الان هم هعیی میگه شما ۶ روز قرارع این نگه دارید ۶ روز ک چیزی نیست خیچیییی هم نمیخوره لامصب دیشب اینجا بودن شوید پلو گزاشتم مادر شوهرم برگشته میگه این نمیخوره ک برنج سفید و سیب زمینی سرخ کن واسش یهدا اعصابم هیچ شوهر خدمو نمیکشه

خوب شرایط از اولش مشخص بود،میگی پدر شوهر نداری ،پس بخوای یا نخوای این انتظار بوجود میاد که پسرها هوای مادرشونو داشته باشن بخصوص که تو یه خونه اید ،دوم اینکه همونطور که وظیفه خودتون نمی دونید پس نباید وظیفه برادر شوهر بدونید چیزی بخره 

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
رک بهشون بگو یه بار بگو یه عمر راحت میشی

والا با این باشه هر ماه با کاروان میره زیارت من هم نامزد بودم اینارو ب امید خدا میسپرده ب خاهر شوهرم و میرفته ب نظر اگه رفت چیکار کنم ک برادر شوهرم راضی نشه دیک با ما بمونه یا حدا از مامانش  

خوب شرایط از اولش مشخص بود،میگی پدر شوهر نداری ،پس بخوای یا نخوای این انتظار بوجود میاد که پسرها هوا ...

آخه شوهر من تا نامزد و مجرد بود خرج خونه رو میداد میوه سیب زمینی پیاز مرغ برنج ؛؛ حتی مادر شوهرم بدون اجازه از جیبش پول برمیداشت ؛؛ حالا دیگ وقتش نرسیده بکشه از ما بیرون😄😐

فقط از بابام خجالت میکشم ؛؛ این خانوم انقد پزوعه جدا هم کنیم میخواد بگه چرا جدا کردید من نیاز داشتم ...

بگو من نمیتونم 

خودتون فکرشو کنید 

برای یارانه هم برو اقدام کن . به اون ربطی نداره 

بعدش میخواد ناراحت شه به جهنم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آخه شوهر من تا نامزد و مجرد بود خرج خونه رو میداد میوه سیب زمینی پیاز مرغ برنج ؛؛ حتی مادر شوهرم بدو ...

چون تو شرایط بدتر بودم میفهمم چی میگی ،همسر من از بچگی کار کرد اینا خوردن ،تازه پدر شوهرمم حقوق بگیر بود ،اما اینا یه مدل ادم هایی هستند که وظیفه بچه میدونن ،من رفتم مستأجری ،خودشونو جر دادن بالای خونشون رو بسازیم نزاشتم ،چهارده ساله هنوز مستأجرم ولی نرفتم ،میدونی چرا ،چون میدونم بعد بخوام هر جا برم همه خبر دارن ،مهمون بیاد خبر دارند ،مسافرت برم مادر شوهرم هست ،و...حریم شخصی وجود نداره

تازه بدتر هم میشه تازه اولشی ،یا برو از اونجا ،یا خودتو آماده کن تحمل کنی

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......