mahtab_010 مدیر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 عنوان فا ل احساسی | مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 316 پست نیت کنید 1403/09/27 | 19:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 نیت کردم اخیرا مشکل داشتی ولی خوشبختی رو در اینده داری و خبر خوبی در انتظارته
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 برای من هم بگیر نیت کردم عشق و خوشبختی، یک رابطه موفق و دائمی
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 نیت کردم میشه خواهری کنی برام بگیری دلم خیلی تنگ شده آینده خوبی میبینم به نصیحت های اطرافیانت گوش بده احساس میکنم طرف مقابلت یه فرد مهربون و مراقبه
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 منم بگیر خبر خوبی در رابطه با نیتت میشنوی احتمال یه شروع خوب شخصی که بهش فکر میکنی بهت توجه داره و دوست داره
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 نیت کردم عشق و خوشبختی، یه رابطه موفق و دائمی، یه شانس دوم بهت داده میشه
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9980 نیت کردم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 مجید ب مهدیه بازگشت داره یا ن فراموشش کرده؟ یه ملاقات غیرمنتظره و جشن در پیش داری
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 کردم گمراهی، مشکل و موانع یا شاید حضور یه فرد سوم مربوط به نیتت ولی چیز جدیدی در انتظارته
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 کراشم حسی بهم داره؟ پیام میده ؟ خیلی عاشقی انگار ولی فرد مقابلت احساساتش ناپایداره بهتره دنبال یه فرد قابل اعتماد تر باشی
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 نیت کردم احساس ناامیدی داری، مشکل زیاد هست یکسری چیزا مانع از پیشرفتت شده زمان خوبی برای شروع دوباره نیست
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9980 احساس ناامیدی داری، مشکل زیاد هست یکسری چیزا مانع از پیشرفتت شده زمان خوبی برای شروع دوباره نیست به نیت برگشت گرفتم عزیزم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mahtab_010 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 975 ممنون عزیزم لطفا برای ازدواج منم بگو خوشبختی و موفقیت، یه تغییر و شروع جدید برای بهتر شدن زندگی، با یه شخص خوب ملاقات میکنی