2777
2789
عنوان

جاریم این حرفو زده

149 بازدید | 12 پست

من خونه مادرشوهرم ک هستیم کار نمیکنم 

چون خونه خودم هیچ کس دست ب سیاه سفیده نمیزنه کارگر میگیرم 

ولی وقتی تنها بریم خونه مادر شوهرم کار میکنم 

بعد جاری رفتع پشت سرم گفته جلو ماها کار نمیکنه بگه مثل خانی اومدم مثل خانی رفتم 

وقتی ک ماها نیستیم همه کارا میکنه حتی سرویس بهداشتی ها رو هم میشوره 

زنکه عوضی

خب چیزی که نگفته

ول کن ها! تو هم!

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیزی که نگفتهول کن ها! تو هم!

اتفاقا مشخصه تعریف اینو کردن اون ماتحتش سوخته اینطوری گفته

به نظرم اسی به همین رویه ادامه بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
این حرف سنگینی نیست برا شما؟؟عجب یکی پشت سرت بگه خونه مادرشوهر سرویس بهداشتی میشوری

حالا بگه

سوخته که چرا کار نمیکنی وگرنه همه میدونن شما سرویس بهداشتی نمیشوری

میدونی چرا برام سنگین نیست؟ چون کلا برای آدمای بیشعور ارزشی قائل نیستم خودمو اذیت نمیکنم بابتشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی