2777
2789
عنوان

مامانم در حقم خیلی بدی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست
کار کردن بد نیس برای آینده خوبه کمتر اذیت میشی اما اینجوری که تو میگی عملا نقش کوزت و داری

ببین دیگه ظرف شستن غذا پختن خونه مرتب کردن در حد توان

تازه درسای دانشگاهم هست کار کمیه؟

فکر کن خونه ما شهرستانه با جایی که دانشگاه میرم خیلی فاصله داره خسته از دانشگاه برمیگردم یکم استراحت میکنم بهم میگه چرا نشستی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس مامانت چیکار میکنه؟مریضه یا پیره ؟

نه مریضه نه پیر

از بس تو کار کردن کند عمل میکنه همیشه در حال جارو کردن و کارای دیگست اصلا به به غذا پختن وظرف شستن نمیرسه و همیشه سر من بدبخت غر میزنه در حالی که من خودم کم بدبختی ندارم

به حدی رسیده صدای بابام هم دراومده

ببین دیگه ظرف شستن غذا پختن خونه مرتب کردن در حد توانتازه درسای دانشگاهم هست کار کمیه؟فکر کن خونه ما ...

نه به منی که آماده میزارم جلو دخترام نه به مادرشما که باید آماده بزاری جلوش

منم دوتا دختر دانشجو دارم.همه کارا با خودمه غذا درست میکنم میکشم براشون سرمیز میزارم فقط صداشون میکنم بیان زحمت بکشن میل کنن.اونا فقط هنر کنن به کارای خودشون برسن.

طرز فکر مامان من هم اینه اتفاقا امروز غر میزد میگفت دختر آوردم برای چی پس

بیشتریاشون همین فکرو دارن ولی جلوش وایسا نزار این همه ازت سواستفاده کنه مشخصه روح و روانت ریخته بهم انجام ندی فوقش نفرین میکنه دیگه اهمیت نده

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
نه به منی که آماده میزارم جلو دخترام نه به مادرشما که باید آماده بزاری جلوشمنم دوتا دختر دانشجو دارم ...

خوشبحال دختراتون که همچین مادری دارن خدا حفظتون کنه

بخدا اینقدراذیتم میکنه تا یکم میشینم میترسم باز سرم غر بزنه 

بیشتریاشون همین فکرو دارن ولی جلوش وایسا نزار این همه ازت سواستفاده کنه مشخصه روح و روانت ریخته بهم ...

بخدا هر روز جنگ اعصاب دارم سر این کار کردن 

خیلی زور داره کار کنی بهت لگن هیچ کاری نمیکنی

مگه من چقدر توان دارم

خوشبحال دختراتون که همچین مادری دارن خدا حفظتون کنهبخدا اینقدراذیتم میکنه تا یکم میشینم میترسم باز س ...

آخی عزیزم اشکال نداره خدا درعوضش برات جبران میکنه چون به مادرت خدمت میکنی و نمیخای بی حرمتی کنی.انشاالله بهترینا سر راه زندگیت بیاد.  غصه نخور دخترم مامانا همیشه نیستن.

بخدا هر روز جنگ اعصاب دارم سر این کار کردن خیلی زور داره کار کنی بهت لگن هیچ کاری نمیکنیمگه من چقدر ...

خب نکن دیگه بخاطر اینکه جلوش واینمیسی هرکاری دوس داره انجام میده

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓