2777
2789

هرگونه سوالی دارید یا مشاوره پوستی میخواید یا به تلگرام پیام بدید جهت مشاوره یا تماس بگیرید 

hart00l

و تا فردا فرصت دارین☺️☺️

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین ۱۷ سالمه صورتم اینکار پیر شده زیر چشم هام چروک شده و صورتم جای جوش هام مونده سوراخ شدن و بعضیا ...

درست میشه عزیزم فقط بگو پوستت چربه یا خشک 

و اینکه مشکل هورمونی نداری؟

مختلط رو به خشکه جوش زیاد میزنم همش جوش و جاشون سوراخه منفذ بازم دارم دلم میخواد بمیرم

ببین گلم تو این سن طبیعیه جوش بزنی و نمیشه انتطار نداشت اما برای جلوگیری و از بین رفتنشون باید خیلی چیزا رعایت بشه 

اول از همه مشکلات هورمون 

دوم برنامه غذایی مثل نخوردن شیرینی جات و چربی

سوم‌روتین‌پوستی مختص پوستت 

چهارم ماسک‌خونگی بزن و صورتت با فوم بشوری بهتره 

آرایش رو صورتت زیاد نمونه 

ببین گلم تو این سن طبیعیه جوش بزنی و نمیشه انتطار نداشت اما برای جلوگیری و از بین رفتنشون باید خیلی ...

کرم پودر خیلی کم میزنم 

آرایشم انجام میدم ولی نه زیاد

فوم درمالیفت پوست خشک دارم با کرم شیر گاو پوست معمولی اونم 

هر هفته ۲ بار یا ۲ بار از الوورا و عسل استفاده میکنم

کرم پودر خیلی کم میزنم آرایشم انجام میدم ولی نه زیادفوم درمالیفت پوست خشک دارم با کرم شیر گاو پوست م ...

عزیزم سعی کن پاکسازی یا فیشیال پوست هر ۲۸ روز یکبار انجام بدی